Hlavní obsah

Když rozvod, tak vypadni. Největší rozvodové masakry Hollywoodu

Foto: George Pimentel - GettyImages.com

Foto: George Pimentel - GettyImages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco některé hollywoodské milostné příběhy se stále vznáší na obláčku blaženosti, jiné končí velmi dramaticky. Hádkami, obviňováním i válkou o děti či majetek… Které dvojice svedly nejdivočejší boje?

Článek

Málokterý rozvod proběhne v klidu, bez emocí a hádek, ale když jde o celebrity, jejichž příjmy se navíc točí kolem šesti a více nul, je o zábavu postaráno. Navíc často v přímém přenosu. Které proslulé dvojice se postaraly o největší pozdvižení?

Kevin Costner a Christine Baumgartner

Po dlouhých osmnáct let byli považováni za jeden z nestabilnějších párů Hollywoodu. Mají spolu tři děti a nikdy neplnili přední strany bulvárních plátků. Když ale bývalá návrhářka kabelek Christine Baumgartner letos v květnu požádala z důvodu nepřekonatelných rozdílů o rozvod, byl z toho pořádný poprask. Vrabci si štěbetali na střeše, že Kevin Costner, hvězda takových trháků jako Osobní strážce, Vodní svět nebo Tanec s vlky, o rozvod vůbec nestál a byl jím nemile překvapený.

Důvodem mělo být jeho pracovní vytížení, většinu svého času v poslední době věnoval nejen natáčení seriálu Yellowstone, ale především přípravě nového výpravného filmu Horizon: Americká sága, který i spolufinancuje a dokonce kvůli tomu zastavil část svých pozemků.

Věčně prý nebyl doma, rodině se nevěnoval a jeho žena už toho zřejmě měla dost. Zažádala nejen o rozvod, ale požaduje i vysoké odstupné a nemalou částku na děti, což se herci nelíbí, a tak vše přešlo ve válku právníků. Christine zaskočilo, že manžel jí je sice ochotný vyplatit i o milion dolarů víc, než by podle předmanželské smlouvy musel, ale požaduje, aby se i s dětmi do 30 dnů vystěhovala z jejich domu. A už jsou pryč! O uražené ješitnosti tu asi nemusíme dlouho spekulovat.

Foto: Arturo Holmes - GettyImages.com

Kevinu Costnerovi vyrazila žádost o rozvod dechFoto: Arturo Holmes - GettyImages.com

Kim Kardashian a Kanye West

Brali se při opulentní svatbě v roce 2014 v Itálii a patřili k nejsledovanějším párům světa. První dcera se jim narodila už rok před svatbou, později přivítali na svět ještě další tři děti. Po celou dobu manželství o sobě navzájem prohlašovali, jak šíleně zamilovaní do sebe jsou, ale po šesti letech požádala Kim Kardashian o rozvod.

Jako důvod uvedla oblíbené nesmiřitelné důvody a nezapomněla dodat, že žádné poradenství jejich vztahu už nepomůže. Ještě před rozvodem se oba začali vídat s dalšími partnery. Kim randila s hercem Petem Davidsonem, což Kanye nelibě nesl a spustil proti němu na sociálních sítích úplnou válku. Brojil proto tomu, aby se Pete stýkal s jeho dětmi, a natočil klip, kde unáší a pohřbívá zaživa muže, který je Davidsonovi velmi podobný.

Foto: Pierre Suu - GettyImages.com

Kanye West si svého soka pořádně podal, i když jen v písničceFoto: Pierre Suu - GettyImages.com

Amber Heard a Johnny Depp

Soudy, soudy a zase soudy. Pomluvy, nařčení z domácího násilí, mnohamilionové žaloby a zcela zničená kariéra… I tak může skončit láska. Amber Heard a Johnny Depp se spolu utkali v asi nejošklivějším rozvodovém klání posledních let za obrovského zájmu veřejnosti.

Když v roce 2016 Heard požádala o rozvod, obvinila Deppa, že ji fyzicky týral, obvykle pod vlivem alkoholu či drog. On zase tvrdil, že po něm hodila lahev vodky, padaly bolestné informace o jeho dětství včetně zneužívání a soud se táhl dlouhé roky. Slavný pirát z Karibiku kvůli tomu přišel o většinu nabídek na další role a následný rozsudek, který vlastně odsoudil oba aktéry (i když Depp své dobré jméno obhájil), měl hořkosladkou příchuť. Ti dva už spolu asi nikdy nepromluví.

Foto: George Pimentel - GettyImages.com

Tenhle rozvod byl hodně ošklivý Foto: George Pimentel - GettyImages.com

Brad Pitt a Angelina Jolie

Když se hvězda Dannyho parťáků a dalších trháků Brad Pitt při natáčení filmu Pán a paní Smithovi zamiloval do Angeliny Jolie a opustil kvůli ní Jennifer Aniston, bylo z toho bulvární šílenství. To ale ještě netušil, že o pár let později ho čeká ještě něco mnohem horšího.

Angelina ho při rozvodovém klání obvinila z fyzického napadení syna Maddoxe v opilosti. Vedli spolu tuhý boj o opatrovnictví svých šesti dětí, z nichž tři jsou adoptované. Právníci Jolie tvrdili, že Pitt neplatí dostatečné výživné, později se ale prokázalo, že jen během dvou let zaplatil přes milion dolarů. Podporu našel u své bývalé ženy Jennifer, se kterou ho pojí vřelé přátelství.

Foto: Kevin Winter - GettyImages.com

Bard Pitt se rád napije a Angelina tvrdí, že pak neví, co děláFoto: Kevin Winter - GettyImages.com

Armie Hammer a Elizabeth Chambers

Tři dlouhé roky se táhlo rozvodové stání mezi hercem Armiem Hammerem a jeho ženou Elizabeth Chambers. Teprve letos v červnu soud zbavil herce známého ze snímku Dej mi své jméno, Rebeka či Smrt na Nilu obvinění ze sexuálního napadení, ke kterému mělo dojít v roce 2017. 

Nebylo to ovšem poprvé, co byl Armie obviněn, jeho dřívější partnerky o něm tvrdily, že vyznává sadistické praktiky, dokonce byl i nařčen z kanibalismu. Hammer se k tomu zásadně nevyjadřoval, ale po letošním osvobozujícím verdiktu napsal na instagram: „Těším se na začátek toho, co bude dlouhý a náročný proces dávání mého života znovu dohromady, poté, co bylo mé jméno očištěno.“

Foto: Jemal Countess - GettyImages.com

Několik jeho milenek řeklo, že je během sexu pokousalFoto: Jemal Countess - GettyImages.com

Načítám