Hlavní obsah

Nejvíc sexy svalovci v plavkách: Pokochejte se vypracovaným tělem Chrise Hemswortha i Davida Guetty

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tohle se zkrátka neomrzí. Kochat se v létě vypracovanými těly slavných krasavců potěší nejednu fanynku. A tak vám přinášíme herecké i sportovní hvězdy v plavkách na pláži, abychom vám zpestřili horké letní dny.

Článek

Jestli existuje něco, nebo možná lépe řečeno někdo, kdo vás dnes rozpálí a nažhaví ještě víc než spalující paprsky slunce, pak jsou to tihle namakaní krasavci z řad slavných. I je láká léto k vodě a moři, kde tráví volno na svých luxusních jachtách, surfováním v moři, ale i relaxem na pláži.

Protentokrát tedy nechme v našem ženském magazínu slavné modelky, zpěvačky a herečky v ikonických plavkách stranou, a místo toho vám poodhalíme svalnatá polonahá těla známých mužů. Kdo z nich je podle vás nejurostlejší a kdo má největší sex-appeal?

Chris Hemsworth

Známého australského herce, který ztvárnil božského Thora, milují především ženy pro jeho vypracované tělo, modré oči i charismatický úsměv. A on si na svých svalech dost zakládá. Pracuje na nich nejen ve fitku, ale i na surfu. Proto ho každý rok v létě můžete načapat u moře kromě plavek také v neoprenu se surfovým prknem v ruce a nikdy neunikne fotoaparátům paparazzi. Letos ohromoval fanynky na australské pláži Byron Bay.

Foto: Profimedia.cz

Australský sympaťák Chris Hemsworth rozdává úsměvy i na plážiFoto: Profimedia.cz

David Guetta

I na pláži v Miami nejsou ženy ochuzené o sexy krasavce v plavkách. Mezi ně patří i pětapadesátiletý francouzský DJ David Guetta, který má neuvěřitelné břišáky, které by mu mohl nejeden muž závidět. Proslavil se zejména v 80. a 90. letech, kdy mixoval housovou muziku, za kterou získal mnohá ocenění včetně ceny Grammy, a v roce 2007 se poprvé objevil na koncertě také u nás.

Foto: Profimedia.cz

Sexy David Guetta předvedl své vypracované tělo na pláži v Miami!Foto: Profimedia.cz

Zlatan Ibrahimović

Při pohledu na mužné tělo švédského fotbalisty Zlatana Ibrahimoviće se mnohým dámám tají dech a na pláži z něj jistě žádná nespustí oči, přestože jeho fotbalové zápasy je zřejmě tolik nezajímají. Zaslouženou dovolenou si tenhle jednačtyřicetiletý bývalý fotbalový útočník a reprezentant bosensko-chorvatského původu, který hrál naposledy v italském klubu AC Milán, užil letos na pláži v Miami.

Foto: Profimedia.cz

Zapletené copánky, urostlé tělo a plavky Valentino v podání jednoho z nejúspěšnějších fotbalistů světa Zlatana IbrahimovićeFoto: Profimedia.cz

Cristiano Ronaldo

Nejen jeho jméno, ale i jeho svalnatý hrudník je proslulý. Fotbalista Cristiano Ronaldo patří stále ke krasavcům, kteří v létě tráví volno na své luxusní jachtě. Vždy je tam však se svou rodinou a tohle božské tělo patří jeho sympatické partnerce Georgině Rodriguez. To ale neznamená, že unikne paparazzi fotografům, kteří ho bohužel pronásledují i na dovolené. Anebo pro dámy bohudík?

Foto: Profimedia.cz

Portugalská fotbalová ikona Cristiano Ronaldo byl na jachtě s rodinou na SardiniiFoto: Profimedia.cz

Mark Wahlberg

Na Barbadosu muselo být dost horko, když se tam objevil ve vlnách i na pláži se svou rodinou herec Mark Wahlberg známý z filmů Skrytá identita, za nějž byl nominován na Zlatý glóbus i Oscara, Tranformers či Válka gangů. Na pláži i v pětihvězdičkovém resortu Sandy Lane Hotel ho doprovázela jeho manželka Rhea Durham i s dcerou Grace Margaret.

Foto: Profimedia.cz

Herec Mark Wahlberg a modelka Rhea Durham se svou dcerou Grace Margaret zvolili dovolenou na BarbadosuFoto: Profimedia.cz

Načítám