Hlavní obsah

Tady bude horko! Božský Thor, David Beckham a další fešáci se předvedli na pláži

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prázdniny u moře tráví v současné době samozřejmě i slavní. Ovšem někteří herci či sportovci, jako ostatně většina mužů, nedokáží odpočívat jen tak na pláži či jachtě jako jejich manželky. Ve vlnách jsou dost akční. Podívejte se na jejich vysportovaná těla!

Článek

Někteří slavní, včetně představitelů akčních superhrdinů, mají to štěstí, že bydlí kousek od moře. Nebo vlastní dost peněz na to, aby trávili dovolenou na luxusní jachtě. Často jsou pak k vidění ve vlnách, kde předvádí svá božská těla v každém věku na vodních skútrech, lodích i surfovacím prkně. Tak schválně, chtěli byste na dovolené potkat Chrise Hemswortha, Davida Beckhama nebo prošedivělého Richarda Gerea?

Chris Hemsworth (39)

Tohle musela být skvělá podívaná! Australský herec Chris Hemsworth, který je známý jako představitel Thora, se v srpnu proháněl se svými bratry na vlnách v Byron Bay v Austrálii. A přestože na sobě neměli plavky, pod neoprenovými obleky se rýsovaly dokonale vypracované sexy postavy.

Foto: Profimedia.cz

Oblíbený herec Chris Hemsworth to na vlnách umí pořádně rozjetFoto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Své dokonalé tělo odhalil už v červnu, kdy vyrazil surfovat se svým synemFoto: Profimedia.cz

Andrew Garfield (38)

Prkno sluší rozhodně i představiteli Spidermana, britsko-americkému herci Andrew Garfieldovi, který si užíval surfování na začátku prázdnin v Malibu v Kalifornii, kde se narodil. Nutno podotknout, že od té doby, co hrál Petera Parkera, dost zmužněl.

Foto: Profimedia.cz

Hvězda filmu Amazing Spider-Man (2012) a Amazing Spider-Man 2 (2014) surfuje už dlouhá létaFoto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Svou surfařskou sezonu v Tichém oceánu zahájil už na začátku červenceFoto: Profimedia.cz

David Beckham (47)

Sportovec se v bývalém anglickém fotbalovém záložníkovi Davidu Beckhamovi nezapře ani na dovolené s manželkou a dětmi. Tu strávili v červenci na velké jachtě u Saint-Tropez v jižní Francii, kde nechybělo ani dovádění ve vlnách na vodních skútrech. Skvěle je ovládají i jejich děti.

Foto: Profimedia.cz

Tak co, projeli byste se s tímhle fešákem na vodním skútru?Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Nyní tráví David Beckham s rodinou léto na další jachtě na FloriděFoto: Profimedia.cz

Richard Gere (72)

Šarmantní herec se ve svém věku rozhodně ničeho nebojí a takhle si užíval na vodním skútru v červnu rodinnou dovolenou v rodné zemi své třetí manželky Alejandry Silvy (39). Na španělský ostrov Formentera zavítali i s jejich dvěma malými syny.

Foto: Profimedia.cz

Richard Gere na dovolené ve ŠpanělskuFoto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:

Načítám