Hlavní obsah

Dovolená snů? Britney Spears v Mexiku, Heidi Klum v Benátkách a Ronaldo na jachtě na Sardinii

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prázdniny sice startují až příští týden, ovšem léto začalo lákat na dovolenou už mnohem dřív. A toho využily některé slavné hvězdy. Podívejte se, kde právě teď tráví dny volna oblíbené zahraniční celebrity.

Článek

Už se nemůžete dočkat vysněné letní dovolené a odpočítáváte dny do prázdnin? Pak budete možná trochu závidět těmhle slavným, kteří už si své zasloužené volno užívají plnými doušky. Dovolenou tráví u moře na jachtě nebo třeba v Benátkách na gondole. Inspirujte se, kam vyrazit.

Britney Spears v Mexiku

Zpěvačka Britney Spears trávila poslední dny nasáváním slunečních paprsků u moře na krásných plážích letoviska Cabo San Lucas, které se nachází na poloostrově Baja California v Mexiku. A nebyla by to Britney Spears, kdyby se na sociálních sítích nepochlubila hned několika svými modely barevných plavek, ve kterých jen zářila na pláži i na jachtě.

Foto: Profimedia.cz

Britney Spears pózuje v plavkách, klobouku a slunečních brýlích na pláži i na lodiFoto: Profimedia.cz

Heidi Klum v Benátkách

Modelka Heidi Klum popřála před pár dny všem fanouškům na sítích šťastný víkend a přidala další zamilované video přímo z gondoly ve slunných Benátkách. Právě tam strávila pár dní s manželem a se synem Jonahem a dcerou Lou, které má s exmanželem Sealem. Dopřáli si nejen návštěvu památek, ale také plavbu po slavných kanálech. Na dovolené nevynechali ani zmrzlinu a společně objevovali místní krásy. Z fotografií je vidět, že si své volno všichni náramně užívají a manželé se častují zamilovanými polibky.

Foto: Profimedia.cz

Heidi Klum s manželem Tomem Kaulitzem na zmrzlině v BenátkáchFoto: Profimedia.cz

Cristiano Ronaldo na Sardinii

Slavný fotbalista Cristiano Ronaldo si už několik dní užívá léto s rodinou na luxusní jachtě na Sardinii. Doprovází ho partnerka Georgina Rodríguez – mají spolu dvě dcery a ona se ujala i jeho tří starších dětí, které mu porodily náhradní matky. Věnují se tady zaslouženému relaxu po sportovní sezoně a fotbalista se kolem jachty prohání na vodním skútru. Dovádění ve vodě přitom dopřává i potomkům: jezdí na nafukovacím banánu za skútrem.

Foto: Profimedia.cz

Cristiano Ronaldo si užívá na vodním skútru a zábavu dopřává i dětemFoto: Profimedia.cz

Kurt Russell a Goldie Hawn v Řecku

Dvaasedmdesátiletý americký herec Kurt Russell se svou partnerkou Goldie Hawn nedávno prozradili recept na šťastný vztah – jsou spolu letos přesně 40 let! Své štěstí si nyní užívají i na slunečné dovolené na řeckém ostrově Skiathos. A herec se ujal i kapitánské role, když řídil motorový člun a se svou láskou se proháněl ve vlnách Egejského moře.

Foto: Profimedia.cz

Hvězdný pár Kurt Russell a Goldie Hawn si užívají projížďku podél řeckého pobřežíFoto: Profimedia.cz

Usain Bolt ve Španělsku

Se svými přáteli si užívá letní dovolenou fenomenální jamajský běžec Usain Bolt, který vyrazil na jachtě brázdit moře kolem ostrova Formentera, což je součást Baleárských ostrovů. Skoro dva metry vysoký šestatřicetiletý sportovec a držitel tří atletických světových rekordů předvedl svalnatou figuru v bíločerných plavkách a pochlubil se i pořádnými skoky do vody.

Foto: Profimedia.cz

Usain Bolt se nebál z lodi skákat pořádné šipkyFoto: Profimedia.cz

Načítám