Hlavní obsah

Nudná černá, hadí vzor i poloprůhledná róba: Podívejte se, kdo (ne)oslnil na Cenách Thálie

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Podívejte se s námi na přehlídku šatů z letošních Cen Thálie, které se předávaly o víkendu. Dámy často sáhly po černé, prim hrály rozparky, průhledná látka a peří. Komu to nejvíc slušelo?

Článek

O víkendu to v Praze žilo. V sobotu proběhlo slavnostní předávání Cen Thálie v Národním divadle. Kdo měl důvod ke slavení? Ocenění za letošní výkon v činohře si odnesl Saša Rašilov (50) za roli ve hře Moje říše z tohoto světa, kterou hrají v pražském Studiu Hrdinů, a Veronika Korytářová za ztvárnění Vlasty Buriana v libereckém Divadle F. X. Šaldy. V kategorii muzikál a opereta zvítězil Lumír Olšovský (49) a Hana Fialová (53). Cenu za celoživotní mistrovství si odnesl Bolek Polívka (73).

Nezoufejte, pokud jste nedostali pozvánku. Na krásné róby, které vynesly slavné dámy českého showbyznysu, se můžete podívat i z pohodlí domova. Komu to slušelo a kdo na módním poli příliš nebodoval?

Radka Pavlovčinová (33)

Herečku můžete znát například ze seriálu První krok (2009), filmu Rafťáci (2006) nebo současného komediálního seriálu Co jste hasiči (2021). Na předávání cen zvolila odvážný model. Nikoliv co se střihu týče, ale spíš výběrem materiálu. Satén, navíc ve světlé barvě, nepromine ani kilo navíc. Herečka se ale pyšní skvělou postavou a pro ni jsou tyto slip dress jako dělané. Jemnost šatů podtrhla jednoduchými a třpytivými sandálky a růžová kabelka je zajímavým akcentem, který ladí s rtěnkou!

Foto: Profimedia.cz

Saténové slip dress si může dovolit málokdo, Pavlovčinová ale anoFoto: Profimedia.cz

Veronika Khek Kubařová (35)

Tak tohle jsou podle nás nejkrásnější šaty večera! A nejen šaty, prostě celkový vzhled herečky je okouzlující. Do smetanových šatů ji oblékla Beáta Rajská (59) a na pódiu měla čest předávat ceny v kategorii činohra.

Foto: Profimedia.cz

Veronika Khek Kubařová róbu doplnila i zajímavým účesem. Tleskáme!Foto: Profimedia.cz

Daniela Písařovicová (43)

Pro moderátorku byl večer adrenalinovější, než si původně myslela. Na provázení večerem totiž kývla jen 48 hodin předem! Měl to dělat Ondřej Kepka (53), ale ze zdravotních důvodů odstoupil. Všichni se shodují, že bývalá moderátorka České televize se své role zhostila jak nejlépe mohla. Zvolila černé šaty od své oblíbené české značky Mi fashion label. Na akci ji podpořil i její partner Ondřej Brzobohatý (39).

Foto: Profimedia.cz

Daniela Písařovicové zvolila netradičně řešené černé šaty od české značkyFoto: Profimedia.cz

Denisa Pfauserová (33)

Zvířecí vzory jsou ošemetné, o to víc, pokud je zvolíte jako potisk na velké večerní. Sympatická herečka oblékla na slavnostní večer šaty s hadím vzorem do zeleno-oranžové barvy, která k ní tak úplně nesedí. Chápeme, že s kabelkou měla záměr šaty „rozbít“, ale tento kontrast působí až moc tvrdě. Střih ale mají velmi slušivý.

Foto: Profimedia.cz

Troufla si na hadí vzor, ale neudělala nejlípFoto: Profimedia.cz

Valérie Zawadská (64)

V jednoduchosti je krása. Černá barva je na večerní událost klasikou. Líbí se nám, že se herečka nebála trochu víc odvázat a zvolila flitrovanou látku. Upnutější sukně a volný vršek vytvořily siluetu, která herečce lichotila.

Foto: Profimedia.cz

Valérie Zawadská si také nenechala ujít galavečer v Národním divadleFoto: Profimedia.cz

Andrea Bezděková (28)

Druhé nejkrásnější šaty večera! V závěsu s Veronikou Khek Kubařovou jsou pro nás šaty, které vynesla bývalá miss, modelka Andrea Bezděková. Nesmírně elegantní a chic byla v šatech od české značky Poner.

Foto: Profimedia.cz

Peří a rozparek. Tyhle šaty se opravdu povedly a modelka v nich vypadala skvostněFoto: Profimedia.cz

Bára Štěpánová (62)

Na velkou večerní si příliš nepotrpí a často získává u módní policie minusové body. Na tomto kostýmku není nic špatného, jen se v rámci galavečera možná držela příliš při zemi. Herečka byla v širší nominaci v kategorii činohra, a to za roli ve hře Krásná vzpomínka v pražském Divadle Ungelt.

Foto: Profimedia.cz

Na Báru Štěpánovou je tento outfit až podezřele minimalistický!Foto: Profimedia.cz

Hana Fialová (53)

Zvolila šaty, které by byly vhodné spíš na odpolední společenskou událost. Je to potiskem a světlejšími barvami, které se hodí spíš na den než galavečer. Nicméně koho by zajímaly šaty, když je v kapse Cena Thálie! A už druhá - svoji první herečka získala v roce 2014.

Foto: Profimedia.cz

Hana Fialová se o víkendu radovala z další Ceny ThálieFoto: Profimedia.cz

Anketa

Komu to na Cenách Thálie slušelo nejvíc?
Radka Pavlovčinová
5,8 %
Veronika Khek Kubařová
50,1 %
Daniela Písařovicová
12,5 %
Denisa Pfauserová
1,6 %
Valérie Zawadská
4,6 %
Andrea Bezděková
22,5 %
Bára Štěpánová
1,3 %
Hana Fialová
1,6 %
Celkem hlasovalo 11067 čtenářů.

Reklama

Načítám