Hlavní obsah

Když Barbie a Ken ožijí: Ryan Gosling si stěžuje na bolestivou depilaci, Margot Robbie na zostuzení

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mysleli jste si, že nikdy nemůže vzniknout film o panence Barbie, na který byste se doopravdy těšili? Byli jsme na tom stejně, dokud nevyšlo najevo, že v hlavních rolích uvidíme Margot Robbie (32) a Ryana Goslinga (41). A dokud jsme neviděli první fotky z natáčení. Kdy se filmu dočkáme a co o něm už víme?

Článek

Panenka Barbie je popkulturní fenomén, aktuálně ovšem ovládá světové trendy. „Barbiecore“ je tady, módní influencerky oblékají růžové šaty, krátké sukýnky, lesklé kalhoty a fitness oblečky, tolik populární v osmdesátých letech. Třešničkou na dortu pak má být chystaný film režisérky Grety Gerwig (39) právě o legendární panence a jejím příteli Kenovi. Zatím se můžeme kochat fotkami z natáčení, na premiéru si budeme muset počkat do července 2023.

Foto: Profimedia.cz

Margot Robbie bude dokonalou panenkou BarbieFoto: Profimedia.cz

Blonďatí a nepřehlédnutelní

Panenka Barbie se „narodila“ v Americe a v roce 1959 byla představena světu na veletrhu hraček. Ovlivnila nejen několik generací dětí, inspirovala i vizážisty, módní návrháře a mnohé umělce. Vznikla o ní řada kreslených filmů, na hrané zpracování si musela ale počkat plných 63 let! A lepší dvojici do rolí legendárních figurek si nemohli tvůrci vybrat. Margot Robbie a Ryan Gosling kvůli tomu trochu víc zblonďatěli, ale vypadá to, že si svou novou image na place náramně užívají. Včetně barevných neonových oblečků inspirovaných 80. lety.

Foto: Profimedia.cz

V převlecích a na kolečkových bruslích byli oba herci opravdu nepřehlédnutelníFoto: Profimedia.cz

Z natáčení samozřejmě unikly paparazzi fotky, které vzbudily ohromný rozruch a pochopitelně také žádoucí očekávání. Margot Robbie ovšem prozradila, že se cítila velmi trapně, když ji takhle celý svět spatřil mimo kontext filmu. V talk show s Jimmy Fallonem (48) dokonce prohlásila, že se jednalo o její nejvíce ponižující moment v životě. My bychom tolik nepřeháněli, oběma to naopak celkem sekne. Ale hlavně že se o filmu mluví, ne?

Foto: Profimedia.cz

Dvojici uvidíme i v kovbojskémFoto: Profimedia.cz

Margot & Ryan alias Barbie & Ken

Barbie film se začal natáčet letos v létě. Hlavní hrdinku měla hrát původně americká stand-up komička Amy Schumer (41) či herečka Anne Hathaway (39), v roce 2019 byla ovšem definitivně obsazena Margot Robbie. Ta byla podle svých slov nabídkou poctěna a věří, že film bude mít pozitivní dopad na mladé lidi i děti po celém světě. Také se jí líbilo, že bude hrát hlavní roli a nebude zase jen „něčí manželkou“. Ryan Gosling prý váhal kvůli nabitému rozvrhu, ale scénář ho zaujal hned na první dobrou. Jeho příprava na natáčení zahrnovala mimo jiné i depilaci celého těla, což popsal jako nejbolestivější věc, kterou zažil.

Foto: Profimedia.cz

Když Ken, tak bez jediného chloupku!Foto: Profimedia.cz

Nejrůžovější komedie

Po boku Margot si zahraje i herečka Emma Mackey (26), která vypadá skoro jako její dvojnice a kterou můžete znát například ze seriálu Sex Education (2019–2021). Můžete se tak těšit na několik dalších Barbie panenek a fešných Kenů. A také na taneční scény. Emma prozradila, že jde o čistokrevnou, růžovou, americkou komedii, rozhodně to nebude film, který vás rozbrečí.

Zároveň ale prý máme čekat víc, než si myslíme. O ději je zatím známo jen to, že panenku, která není dostatečně dokonalá, vyloučí z „Barbielandu“, ta se tak vydá za dobrodružstvím do skutečného světa. Než se ovšem jejího putování dočkáme, můžeme si dlouhé čekání zatím zkrátit Pravou blondýnkou, kde o růžovou taky není nouze!

Reklama

Související témata:

Načítám