Hlavní obsah

Oscarová after party: Margot Robbie dorazila bez sukně, Emily Ratajkowski zrazovaly šaty

Foto: Gettyimages.com

Foto: Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rozdáním sošek oscarový večer nekončí. Po přenosu se hvězdy přesouvají na večírek Vanity Fair, který platí za tu nejprestižnější after party na světě. Ale nejprve se samozřejmě převléknou. Do mnohdy výrazně odvážnějších šatů.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Hollywoodští stylisté mají před Oscary napilno. Nejenže je ve stejný moment poptávají desítky slavných klientů, ale ještě pro ně musí hledat minimálně dvoje šaty na večer. Jedny na slavnostní předávání cen, druhé na after party. Na večírek Vanity Fair se navíc častokrát sjíždí ještě více hvězd než na samotné Oscary. Důvod je prostý – zatímco se na předávání cen, kde je počet míst omezený, dostávají pouze hvězdy spojené se světem filmu, na slavnou party dorazí i další slavné tváře.

Na after party panuje jiný dress code

Na večírku Vanity Fair, který se koná už od poloviny devadesátých let, přitom platí trochu jiné módní zvyklosti. Oboje šaty by samozřejmě měly dělat dojem, Vanity Fair je ale mejdan po hlavní akci, na kterém se hvězdy mohou více odvázat. Oproti samotným Oscarům tu bývá k vidění o poznání více výstřihů, průsvitných látek, ale i holých pupíků (připomeňme loňskou Hunter Schafer a její peříčko přes prsa).

Co si hvězdy oblékly na Vanity Fair party?

Herečka Margot Robbie odhodila dlouhé korzetové šaty a po Oscarech se převlékla jen do zlatého body. Pozornosti neunikla ani modelka Emily Ratajkowski, která by si oblékání odvážných šatů mohla napsat do životopisu. Letos vsadila na vizuálně působivé šaty, které ale vypadaly dobře jen zepředu. Jakmile se natočila, bylo vidět, že jí šaty nedrží, kde mají, a musela si je přidržovat rukou. Z boku jí byla vidět prakticky celá prsa.

V průsvitných šatech přišla také herečka Vanessa Hudgens, která vzdala hold Rihanně a odhalila své tělo s rostoucím těhotenským bříškem. Mluvilo se také o herečce Sydney Sweeney, která si oblékla šaty po herečce Angelině Jolie. Róbu ve stylu Marilyn Monroe měla Angelina na Oscarech přesně před dvaceti lety.

Nádherné šaty si oblékla i herečka Jessica Biel, Salma Hayek nebo Eva Longoria, všechny outfity bychom ale komplimenty nezahrnuly. Mezi tři nejméně povedené looky patří kožené šaty skvělé herečky Melissy McCarthy, podivně poskládaný model Heidi Klum a šaty letošní herecké vítězky Emmy Stone, které to mnohem více slušelo na Oscarech.

Načítám