Hlavní obsah

Být (polo)nahá je stále in. Průsvitné šaty oblékla Jennifer Lopez, Katie Holmes i Dakota Johnson

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ukazuje se, že průsvitný trend rozhodně nezamrzl v roce 2023. Během posledních 48 hodin se do něj pustily rovnou tři velké hvězdy, i když ho každá pojala po svém. Který transparentní model je podle vás ten nejlepší a dají se vůbec tyhle kousky nosit mimo červený koberec?

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

V loňském roce jsme na červeném koberci viděli rekordní počet průsvitných šatů, a ačkoli by se mohlo zdát, že už jsou jich hvězdy přesycené, opak je zřejmě pravdou. Do tohoto trendu se v posledních dnech pustila Jennifer Lopez, Katie Holmes nebo Dakota Johnson a s průsvitnými šaty se ze svého instagramu přihlásila i královna Beyoncé. Která hvězda se podle vás oblékla nejlépe? Nezapomeňte dát hlas své favoritce.

Jennifer Lopez

Tahle superstar už nám dávno stihla ukázat, že s nahotou umí pracovat. Ať si vezme model s extra hlubokým dekoltem (ikonické šaty Versace se otevíraly až k pupíku) nebo zcela průsvitnou sukni, nikdy nepůsobí vulgárně. Na úterní premiéru jejího snímku This Is Me… Now: A Love Story, který bude od zítřejšího dne na Prime Video (ve stejný den vyjde i její nové album This Is Me… Now), si oblékla šaty z předloňské couture kolekce libanonského návrháře Zuhaira Murada. Model tvoří sametové body s hlubokým dekoltem a průsvitná sukně ozdobená kamínky a jednotlivými znamení horoskopu. Jedno se JLo musí nechat – umí udělat dojem.

Foto: Profimedia.cz

V šatech s průsvitnou sukní JLo promovala svůj nový snímek This Is Me… Now: A Love StoryFoto: Profimedia.cz

Katie Holmes

Zatímco u Jennifer Lopez vídáme průsvitné prvky pravidelně, u Katie Holmes, která je královnou ležérního stylu, je to poměrně překvapivé. Herečka vyrazila na přehlídku návrháře Michaela Korse a jak velí nepsané pravidlo, oblékla se do jeho tvorby. Pod oversized sakem neměla šaty, ale kombinaci krajkového body a sukně z nové jarní kolekce značky Kors. Sukně, jejíž pořizovací cena přesahuje 60 000 korun, je už vyprodaná, na body byste ale mohly teoreticky šetřit - stojí kolem 21 000 korun. Pod průsvitné oblečení si Katie Holmes vzala krajkovou podprsenku a vyšší kalhotky, které u podobných kousků tlumí efekt nahoty.

Foto: Profimedia.cz

Do odvážného trendu se pustila i herečka Katie HolmesFoto: Profimedia.cz

Dakota Johnson

Herečka Dakota Johnson má módu v malíku. Umí se skvěle obléknout na červený koberec a inspirativní jsou i její civilní outfity založené na nadčasové klasice. Na premiéru nové marvelovky Madam Web, ve které hraje hlavní hrdinku, se oblékla tematicky do síťoviny (web je v překladu síť). Ale samozřejmě ne ledajaké. Luxusní šaty zdobené kamínky má ušité na míru od své oblíbené značky Gucci. Pod síťovaný model si oblékla tělové body, které pod šaty není téměř vidět, a její stylistka Kate Young se postarala o to, aby se výstřih nepohnul ani o milimetr. S odvážnými šaty skvěle korespondoval i decentní make-up a rozpuštěné vlasy.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Dakota Johnson v síťovaných šatech GucciFoto: Profimedia.cz

Anketa

Která hvězda se s průsvitným trendem poprala nejlépe?
Jennifer Lopez
26,8 %
Katie Holmes
4,6 %
Dakota Johnson
68,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 4761 čtenářů.

Je vůbec průsvitný trend nositelný?

Dá se průsvitný trend nosit mimo červený koberec? Odpověď zní ANO. Pokud se nechcete pouštět na tenký led komplet průsvitných kousků, které vyžadují dokonale zvolené prádlo i správné stylové pojetí, můžete začít u „bezpečných“ kusů, které jsou transparentní jen zčásti a na určitých partiích jsou podložené látkou. Druhou část outfitu pak volte ideálně zahalenější – průsvitnou sukni můžete doplnit tenkým svetříkem, k transparentní halence zase přidejte volnější kalhoty.

Chcete-li do toho jít naplno a máte správnou příležitost, oblečte si průsvitné šaty. Většina z nich má opět podšívku, a pokud ne, volte stejně jako Dakota tělové body dospod nebo decentní prádlo v barvě. Trendy síťované šaty si také můžete přihodit do dovolenkového kufru a použít je coby přehoz přes plavky.

Načítám