Hlavní obsah

Polonahé hvězdy trumfla Sharon Stone, nechyběly české topmodelky: To nejlepší z oscarové afterparty

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Jednou róbou to nekončí. Po předání poslední sošky nemíří hvězdy do postele, ale na afterparty. A volbu svých druhých šatů večera rozhodně nepodceňují – móda na večírku Vanity Fair je sledovaná stejně ostře jako ta oscarová. O generaci mladší hvězdy zastínila Sharon Stone, která šla proti trendu nahoty, a skvěle vypadaly i české topmodelky.

Článek

Na tomto večírku se na VIP sekci nehraje. Na akci Vanity Fair se totiž pohybuje tolik hvězd, že by to postrádalo smysl. Pooscarový večírek má poměrně dlouhou tradici – poprvé se konal už v roce 1995. A protože jde o akci, která se těší velké pozornosti, hvězdy se trumfují v tom, kdo se oblékne lépe… Nebo méně.

Hunter Schafer

Transgender modelka a herečka, kterou můžete znát ze seriálového hitu Euforie, přišla v nejodvážnějším modelu večera. O její styling se postaral vyhlášený hollywoodský stylista Law Roach, který dobře ví, jak svým hvězdám zajistit pozornost. Model je z nové kolekce belgické návrhářky Ann Demeulemeester a kombinuje dlouhou sukni s velmi skromným, ehm, vrškem.

Foto: Profimedia.cz

Hunter Schafer přišla v hedvábné sukni doplněné… peříčkem.Foto: Profimedia.cz

Sharon Stone

Herečce spolupráce se stylistou Parisem Libbym jednoznačně svědčí! Během posledních let se její styl vytříbil a servíruje nám jeden skvělý outfit za druhým. A povedl se i tento pooscarový. Sharon Stone přišla v pastelově žlutých šatech s květinovými výšivkami od návrháře Tonyho Warda a v ruce držela stejně barevnou kabelku značky Dolce & Gabbana.

Foto: Profimedia.cz

Neodhalila víc než paže, a přesto vypadala fantasticky. Bravo, Sharon!Foto: Profimedia.cz

Kate Hudson

Nepřehlédnutelná byla i róba, kterou si oblékla herečka Kate Hudson. Barva růžové zvýrazňovačky byla skvělou volbou a povedly se i samotné couture šaty, které jsou od návrhářky Tamary Ralph. Přestože mají hluboký výstřih, díky objemným rukávům nepůsobí ani trochu vulgárně.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Kate Hudson vsadila na ostře růžovou.Foto: Profimedia.cz

Hailey Bieber

Potlesk si za výběr šatů zaslouží i Hailey Bieber, která šla proti proudu a na rozdíl od většiny svých vrstevnic se zahalila. Jednoduchý černý model s mašlí na rameni je značky Saint Laurent a byl vytvořen na zakázku.

Foto: Profimedia.cz

Tady je důkaz, že i černé šaty mohou mít wow efekt.Foto: Profimedia.cz

Emily Ratajkowski

Modelka Emily Ratajkowski by mohla dělat průsvitným materiálům ambasadorku. Její sázka na nahé šaty nepřekvapila, ačkoli musíme uznat, že jde o velmi zdařilé provedení. Co říkáte na model značky Feben?

Foto: Profimedia.cz

Prsa jí zakrývá jen šněrování. Modelka Emily Ratajkowski má pro transparentní šaty slabost.Foto: Profimedia.cz

Eva Longoria

Herečka během večera vystřídala dvoje šaty od celebritami vyhledávaného návrháře Zuhaira Murada. A ačkoli oceňujeme vršek šatů se sametovým srdcem, průhledná sukně je něco, co už tu mockrát bylo. Eva Longoria na večírku Vanity Fair trochu splynula s davem, na samotných Oscarech přitom měla dechberoucí róbu s kamínky.

Foto: Profimedia.cz

Eva Longoria své oscarové šaty nepřekonala.Foto: Profimedia.cz

Gigi Hadid

Nádherné, postavu kopírující šaty si oblékla modelka Gigi Hadid. Na míru je pro ni vytvořil návrhář Zac Posen. Za pochvalu stojí celkový styling s decentně zvolenými šperky i příjemně jednoduché líčení a účes.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Gigi Hadid vypadala na večírku famózně.Foto: Profimedia.cz

Olivia Wilde

Afterparty si nenechala ujít ani herečka a režisérka Olivia Wilde. Ta si vybrala asymetrické šaty s kontrastní přiznanou podprsenkou, které jsou z nové kolekce návrhářky Gabriely Hearst.

Foto: Profimedia.cz

Podprsenka jako součást outfitu a večírkový look Olivie Wilde.Foto: Profimedia.cz

Eva Herzigová

Pozvánku na prestižní večírek dostala i česká modelka, která minulý týden oslavila padesáté narozeniny. Eva Herzigová přišla v pudrové róbě od saudské návrhářky Arwy Alammari tvořící pod značkou ArAm. Psaníčko je Giorgio Armani, šperky Chopard, páskové sandálky jsou od značky Santoni.

Foto: Profimedia.cz

Večírek si nenechala ujít ani česká topmodelka.Foto: Profimedia.cz

Karolína Kurková

Na Vanity Fair party dorazila i topmodelka Karolína Kurková, která se na Instagramu se svými followery (má jich rovný milion!) podělila i o přípravu na největší mejdan roku. Zelené šaty s velkou mašlí jsou značky Balmain, lodičky Christian Louboutin. Blondýnka se na akci skvěle bavila nejen s Evou Herzigovou, ale i dalšími známými modelkami Amber Vallettou a Helenou Christensen. K jejich společné fotce Karolína Kurková přidala hashtag #momsnightout a připsala, že takhle se baví supermodelky a super mámy.

Foto: Profimedia.cz

I mámy se umí bavit, dokazuje Karolína Kurková. Modelka má tři děti, nejmladší dceři jsou dva roky.Foto: Profimedia.cz

Anketa

Kdo si podle vás vybral nejlépe?
Hunter Schafer
2,2 %
Sharon Stone
68,2 %
Kate Hudson
2,2 %
Hailey Bieber
6,3 %
Emily Ratajkowski
2,9 %
Eva Longoria
2,6 %
Gigi Hadid
4,4 %
Olivia Wilde
0,9 %
Eva Herzigová
7,4 %
Karolína Kurková
2,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 14169 čtenářů.

Reklama

Načítám