Hlavní obsah

Polibky, společný smích i oznámení těhotenství: Romantická gesta slavných párů z Met Gala

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Módní událost roku Met Gala je velkolepou podívanou pro celý svět, a celebrity se proto přišly ukázat v tom nejlepším světle. Letos na akci dorazilo také mnoho zamilovaných párů, které kromě módních outfitů poodhalily i svá romantická gesta a daly na odiv svou vzájemnou oddanost, přestože na ně v tu chvíli mířily desítky fotoaparátů.

Článek

Met Gala roku 2023 byla mezi nejslavnějšími páry plná polibků, dotyků a něžností, a dokonce nechyběla ani ta nejkrásnější zpráva v podobě oznámení těhotenství. Tím se pochlubila těsně před akcí světoznámá jednačtyřicetiletá tenistka Serena Williams, když napsala na svůj Instagram: „Byla jsem tak nadšená, když nás Anna Wintour pozvala na Met Gala ve třech.“ Do Metropolitního muzea v New Yorku, kde se charitativní galavečer konal, totiž dorazila i se svým manželem Alexisem Ohanianem, se kterým už má pětiletou dceru Olympii. A v očekávání druhého potomka se objevila ve velkolepých bílých šatech s obří vlečkou také zpěvačka Rihanna, která své bříško tentokrát zahalila. Rihanna je jinak známá tím, že bříško ráda vystavuje.

Foto: Profimedia.cz

Těhotnou Serenu Williams doprovodil na Met Gala manžel Alexis Ohanian.Foto: Profimedia.cz

Přítomným párům to však velmi slušelo a bylo vidět, že pánové nechávají často své drahé polovičky v opulentních róbách vyniknout. Sami tak volili smokingy či tmavé obleky, ve kterých to nejvíce seklo devětašedesátiletému Bondovi Piercu Brosnanovi. Pánové však mohli na svých ženách oči nechat a občas to vypadalo, že jim ani nevadili všudypřítomní fotografové, neboť své dámy častovali polibky i něžnými romantickými gesty. Ostatně podívejte se sami do naší fotogalerie.

Načítám