Hlavní obsah

Přehlídka nevkusu v Londýně vs. módní nebe v LA. Zářila Eva Longoria, Julianne Moore i Margot Robbie

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Říká se, že když dva dělají totéž, není to vždy totéž. A přesně to platí, když porovnáte uvedení britské reality show Geordie Shore a udílení cen Governors Awards v Los Angeles. To první byla přehlídka nevkusu, parodie na červený koberec, to druhé přesný opak. Od koho by se měly dámy z Londýna učit?

Článek

Společenská událost, červený koberec, fotografové a kamery, v jednom případě slavnostní promítání nové série reality show Geordie Shore v Londýně, v druhém pak udílení jakýchsi „čestných Oscarů“ v Los Angeles. V obou případech se přítomné dámy samozřejmě snažily zaujmout, módně zazářit, být za hvězdy. Jenže v Los Angeles se to filmovým star povedlo na výbornou, zato londýnské hvězdy nejrůznějších reality show spíš pohořely.

Čestní Oscaři v Los Angeles

Ceny Governors Awards bývají označovány za jakési čestné Oscary. Akci pořádá americká Akademie filmového umění a věd, letos už po čtrnácté. A ani tentokrát na seznamu hostů nechyběla slavná jména. Z pánů dorazil například Leonardo DiCaprio či Tom Hanks, ovšem největší pozornosti se tradičně dostalo dámám.

Na červeném koberci zde zazářila například uhrančivá kráska Penélope Cruz, představitelka Barbie Margot Robbie, oscarová herečka Julianne Moore, slavná „zoufalka“ Eva Longoria či Emily Blunt, která loni zaujala v opěvovaném filmovém dramatu Oppenheimer. Sice měla jen vedlejší roli, zato za ni byla nominována na Zlatý glóbus. Všechny zmíněné dámy vypadaly skvěle, dodržely dress code a je zjevné, že přesně vědí, jak a v čem na červený koberec vyrazit.

Parodie z Londýna

V Londýně se konala jiná akce – slavnostní promítání nové řady reality show Geordie Shore. To je takový, řekněme, britský Big Brother: Show, která sleduje několik spolubydlících, jak spolu pár týdnů žijí a fungují. První série běžela v roce 2011, nyní jde o čtyřiadvacátou sérii, takže je jasné, že jí prošla spousta lidí, z nichž se staly minimálně v Británii známé televizní osobnosti.

A řada z nich se nyní sešla na premiéře nové řady. A přítomné dámy se snažily v podstatě o to samé, jako ty v Los Angeles. Jenže v jejich případě z toho nakonec byla spíš přehlídka nevkusu: Jejich modely většinou připomínaly erotické spodní prádlo či pracovní oděv zaměstnankyň veřejných domů.

Buďme fér, i ty opravdu VIP se občas pustí do možná až moc odvážných modelů. Heidi Klum s dcerou zářily, Bella Thorne vystavila bradavky, Christina Hendricks divoké poprsí: Hvězdy v LA

Načítám