Hlavní obsah

Nejkrásnější šaty roku 2023: Na červeném koberci zazářila Sharon Stone, Salma Hayek i Kate Hudson

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je načase bilancovat! Ale nebojte, nebudeme vás v předvánočním shonu nutit do složitých úvah nad vlastním životem. Zveme vás naopak na módní oddechovku, ve které si zrekapitulujeme ty nejkrásnější šaty, jež se v letošním roce na červeném koberci objevily. Připraveni?

Článek

Ačkoli Hollywood od května až do konce září stávkoval, v ostatních měsících se stihla odehrát velká spousta akcí a tradičních předávání cen. Hvězdy tak měly spoustu příležitostí hodit se do gala. Kdo nás letos nejvíce oslnil?

Nejkrásnější šaty roku 2023

Výběr top 15 šatů jsme seřadili podle data, a začínáme tak lednovými Zlatými glóby. Na těch nás nejvíce zaujaly šaty vždy stylové Michelle Williams nebo mladičké Jenny Ortegy.

Za oscarové šaty dáváme palec nahoru Salmě Hayek a Jennifer Connelly. Z následné Vanity Fair party jsme museli vybrat šaty rovnou čtvery. Kromě róby Sharon Stone si nás získaly šaty Kate Hudson, Gigi Hadid nebo Hailey Bieber.

Královnou Met Gala se za nás stala Anne Hathaway a v posledních měsících z nás vypadlo „wow“ u šatů Zendayi, Seleny Gomez nebo Kendall Jenner.

Projděte si fotogalerii a dejte nám vědět, která hvězda zvítězila u vás!

Načítám