Hlavní obsah

Pyšní se titulem Nejvíc sexy muž světa, ale doma jsou spíš pro smích: Beckham, Dempsey a další

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na úvod je třeba říct, že vzhled není ve vztahu to nejdůležitější, zásadní jsou úplně jiné věci: intelekt, smysl pro humor, zodpovědnost, láskyplnost, důvěryhodnost. Ale ruku na srdce, zamilovat se do někoho krásného není nic těžkého. O to těžší může být ustát to, že se líbí i ostatním. Jak to zvládají dámy, jejichž muži byli oceněni titulem Nejvíc sexy muž světa?

Článek

Jaký je váš muž snů, se kterým chcete zestárnout? O souměrné tváři a pěkném zadku to asi nebude, ale rozhodně to upoutá vaši pozornost. Ale nejen vaši. Mít po svém boku sexy muže s sebou nese i riziko zájmu ostatních žen. Chce to dostatečné sebevědomí a je samozřejmě třeba, aby fyzicky přitažlivý partner nedával důvod k nedůvěře a žárlení.

Co ale když váš muž není jen atraktivní, ale je to dokonce Nejvíc sexy muž světa, což je titul, který pravidelně uděluje časopis People?

1. Chrissy Teigen a John Legend

Manželi se stali v roce 2013, mají spolu čtyři děti a bez přehánění jsou modelka Chrissy Teigen a zpěvák John Legend podle časopisu People jeden z nejkrásnějších párů i dvojice, která si umí dát najevo lásku a obdiv.

Zpěvák John Legend, jenž je držitelem cen EGOT (získal Emmy, Grammy, Oscara i Tony), po udělení titulu (v roce 2019) oceňujícím jeho vzhled vtipkoval, že se mu manželku konečně podařilo ohromit. Autorka knih a televizní osobnost si tenkrát nejen změnila svůj popis na Twitteru na „v současnosti spím s nejvíc sexy mužem“, ale vzkázala mu, ať už přijde domů, že si z něj s dětmi chtějí dělat legraci naživo.

2. Julie Yaeger a Paul Rudd

Americký herec a scenárista Paul Rudd, který se proslavil mimo jiné jako Ant-Man, si vzal producentku a scenáristku před více než dvaceti lety a jsou rodiči dvou dětí. Jak rodina vnímá, že je slavný, a navíc získal v roce 2022 titul sexy muže?

Děti se za něj trochu stydí, starší syn mu dokonce zakazuje chodit k němu do školy. „Moje žena vyjádřila ohromení, což asi nemyslela vážně, ale je to od ní moc hezké. Nejdřív se trochu smála, ale pak řekla, že mají pravdu.“ On sám sebe víc než slavnou hvězdu vnímá jako manžela a tátu.

3. Jillian a Patrick Dempsey

Vizážistka hvězd a Pan Vysněný ze seriálu Chirurgové jsou spolu více než třicet let, a i když před pár lety visela ve vzduchu žádost o rozvod, krizi ustáli. Vztah prý zachránila mimo jiné i spousta sexu.

Jak reagovala Jillian na to, že se její drahý Patrick stal nejvíc sexy mužem časopisu People pro rok 2023? Sdílela to na svém Instagramu, prý je nadšená, že může být součástí hvězdné jízdy svého muže. A nebylo to poprvé! To, jak svého muže miluje a jak ji přitahuje, sdílí pravidelně.

I jeho vyjádření udělalo fanouškům velkou radost. Napsal, že je za titul vděčný a použije ho pro konání dobra. Když mu v roce 2014 zemřela maminka na rakovinu vaječníků, založil Dempsey Center, které se snaží ulehčit život lidem bojujícím s touto nemocí.

4. Victoria a David Beckhamovi

O tom, jak se vzájemně milují a podporují manželé Beckhamovi, není pochyb, dokument Beckham to jen potvrdil. Stejně tak i to, že si umí udělat jeden z druhého legraci. Kdo by čekal, že bude módní návrhářka Victoria svého muže, bývalého profesionálního fotbalistu, Davida adorovat, byl by na omylu. V minulosti řekla, že k sobě skvěle pasují, protože on je pořádný a ona chaotická, ona dělá nepořádek a on za ní chodí a uklízí.

A když v roce 2015 dostal svůj titul, řekl, že se jako sexy nikdy nevnímal, ale že doufal, že ho tak vidí právě jeho žena. Jak reagovala ona? Stroze, jak je jejím zvykem: „Gratuluji.“

5. Gwen Stefani a Blake Shelton

Když country zpěvák získal titul sexy muže v roce 2017, strhla se jedna z největších diskusí… Ne každý si myslel, že je široko daleko největším hezounem. On sám řekl, že ještě větším šokem než ocenění časopisu People pro něj bylo, že se do něj zamilovala jeho budoucí krásná žena.

Kdo měl jasno, že mu titul náleží, byla právě ona, zpěvačka Gwen Stefani. Později v televizní show Ellen DeGeneres vtipkovala, že mu narostlo sebevědomí a výrazně se zlepšil jeho výkon v posteli. A prý pro něj bylo těžké pak pomyslnou korunu předat. Manželé ale nyní prochází krizí ve vztahu. Snad ji ustojí…

6. Elsa Pataky a Chris Hemsworth

Španělská herečka a australský herec si řekli ano v roce 2010, jsou rodiči tří dětí a jejich sociální sítě jsou plné společných fotek, na kterých pózují v objetí.

Co říkala Elsa, když se stal Chris Hemsworth nejvíc sexy mužem v roce 2014? Prý se tím velmi bavila. Ale stejně tak i on. Utahoval si sám ze sebe, že je zřejmě na vrcholu a měl by to vytěžit, dokud má ještě sex-appeal. Nedávno měl ale průšvih kvůli oslavě svého syna.

Víc než to, že je zatraceně sexy, je na něm ale přitažlivé, jak žije pro rodinu, nepodceňuje kvalitu života a dělá pro své zdraví maximum.

Načítám