Hlavní obsah

Nevěrník David Beckham: Exmilenka ho obvinila, že ze sebe dělá chudáčka, přitom žen měl prý víc

Foto: Samir Hussein, Gettyimages.com

Foto: Samir Hussein, Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je to už 20 let, co se David Beckham zakoukal do své osobní asistentky, krásné Rebeccy Loos, ale aféra stále hýbe světem. A každý den vyplouvají na povrch nové informace. I ty o dalších údajných milenkách slavného fotbalisty.

Článek

Nevěra jednoho z nejslavnějších sportovců světa se dostala znovu na přetřes poté, co byl na Netflixu uveden čtyřdílný dokument Beckham. Jeho žena Victoria se tu přiznala, že Davidova nevěra s Rebeccou Loos pro ni byla nejhorším obdobím v životě. K manželovi prý cítila odpor, ale i kvůli dětem se za ním posléze přestěhovala do Madridu a pokusila se přes nelehkou situaci nějak přenést a udržet rodinu pohromadě. Nyní ale vyplulo na povrch, že nevěr možná bylo víc…

Aféra překvapila svět

Krátce nato, co David Beckham přesídlil do Madridu, aby tu hrál za zdejší klub Real Madrid, přinesl dnes už zaniklý bulvární týdeník News of the World informaci, že byl fotbalista viděn v objetí s „tajemnou“ ženou, která byla později identifikována jako jeho osobní asistentka Rebecca Loos. Že to mezi nimi jiskřilo od první chvíle, potvrdila později i Rebecca s tím, že si spolu začali právě ten večer, kdy je novináři načapali.

V televizním rozhovoru pro Sky News přiznala, že od první chvíle mezi nimi panovala silná vzájemná chemie: „Celou cestu do hotelu jsme se vášnivě líbali, byli jsme jak dva magnety, co se od sebe nemohou odtrhnout.“ Když novináři začali jejich vztah, který měl údajně trvat déle než tři měsíce, pitvat do všech podrobností, David Beckham vše v prohlášení pro The Guardian razantně popřel s tím, že s Victorií mají skvělé a šťastné manželství a žádnou nevěru nemá zapotřebí…

Další nevěra v přímém přenosu

Pikantní na celé situaci je, že Rebecca Loos zřejmě nebyla zdaleka jediná, s kým měl fotbalista krátký poměr či vztah na jednu noc. „Sama jsem ho přistihla s jinou ženou,“ uvedla podle magazínu Harper’s Bazaar. Dojít k tomu mělo na jednom večírku, kdy Victoria nemohla manžela sehnat. Nebral jí telefon, a tak zavolala právě jeho osobní asistence Rebecce.

„Řekla jsem jí, že nevím, kde je, ona ale trvala na tom, ať nezavěšuju a hned ho najdu. Tak jsem ho v domě, kde probíhala party, hledala. Před jedním z pokojů stáli jeho dva bodyguardi. Celé to bylo velice trapné. Řekla jsem jim, že Davida nutně shání manželka, a když jeden otevřel dveře, aby Davidovi předal telefon, zahlédla jsem na posteli jinou ženu…,“ svěřila se Rebecca.

David Beckham a jeho milenky

Po vypuknutí aféry se začaly ozývat další ženy, které Davidovu kouzlu údajně také propadly. Modelka Sarah Marbeck uvedla pro News of the World, že měla mít poměr s Beckhamem v červenci 2001, když byla fotbalová hvězda v Singapuru s Manchesterem United. „Řekl mi, že ví, že to, co děláme, je špatné, ale že si nemůže pomoct,“ svěřila se. On i tenkrát vše popřel. Deníku The People se ozvala další žena, Celina Laurie, která uvedla, že s Davidem strávila noc v roce 2002 v Dánsku. K jejímu prohlášení se už raději nijak nevyjádřil.

Ať ze sebe nedělá chudinku…

Později, když už to nešlo jinak, se David Beckham nepřímo ke svým aférkám přiznal. „Bylo těžké se s tím vypořádat. I proto, že to bylo poprvé, co jsme byli s Victorií vystaveni takovému tlaku,“ řekl. „Upřímně – dodnes nechápu, jak jsme se přes to všechno přenesli. Victoria je pro mě vším a vidět ji zraněnou bylo neuvěřitelně těžké,“ uvedl pro Sky News. A nezapomněl dodat, jak si váží toho, že s Victorií zabojovali o svou rodinu, a uvědomuje si, o co všechno mohl přijít.

To ovšem nadzvedlo jeho bývalou milenku Rebeccu, která dnes žije poklidným rodinným životem v Norsku. Vzala si lékaře a má s ním dva syny. „Nepřímo to teď celé obrací proti mně, jako kdyby on byl oběť a všechno to byla jen moje vina,“ prohlásila pro Mail on Sunday. „Samozřejmě chápu, že se snaží zachovat tvář a nepoškodit svou image, ale pokud naznačuje, že za utrpením Victorie kvůli našemu vztahu jsem především já, neumí přiznat svou zodpovědnost,“ dodala Rebecca.

Načítám