Hlavní obsah

Lady Gaga se s partnerem vyfotila nahá po milování, John Lennon a Yoko Ono často šokovali: Slavné páry, které se nebojí svléknout

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Jsou lidé, u kterých si říkáte, že je vyloženě škoda, aby se halili do oblečení, jak jsou krásní a sexy. A mezi takové patří rozhodně hvězda Transformerů. Naštěstí mezi stydlivky nepatří a její extravagantní partner také ne.

Článek

Udělat si krásné fotky jako památku na dovolenou, na rodinnou oslavu nebo na období, kdy vám bylo s partnerem božsky? Kdo by to nechtěl. Většinou ale na fotkách býváte oblečení. Některé známé osobnosti mají hranice studu lehce posunuté, jsou zvyklé, že odhalování částečně k jejich práci patří. Nahota prodává, nalijme si čistého vína.

A tak se slavní v rámci focení na titulní stranu magazínu, k reklamní kampani nebo na svůj Instagram rádi fotí oblečení poskrovnu, v provokativních pózách a tak dále.

Na titulce magazínu British GQ se přesně před rokem objevil asi nejvíc sexy hollywoodský pár. Tušíte, o koho jde?

Megan Fox (36) & Machine Gun Kelly (32)

Kdyby se dala vášeň a smyslnost stáčet do lahviček, mohl by si tento pár otevřít úspěšný byznys. Protože přece chcete být tak sexy jako Megan Fox a její Machine Gun Kelly!

Britský magazín GQ připomněl fotky, které vznikly loni v létě. Pár si mimo jiné během focení nechal udělat další tetování, oba zároveň zamilovaně zavzpomínali na své začátky. Poprvé se prý viděli právě na party magazínu GQ. A jedna z prvních zpráv, kterou si vyměnili, zněla: Ta nejtemnější pohádka. A právě to si nechali vytetovat.

Yoko Ono (89) & John Lennon (†40)

Člen legendárních Beatles a jeho žena Yoko Ono se nechali zcela nazí vyfotit opakovaně. Bez retuší a ve vší dokonalé nedokonalosti. Vlastně lze říct, že v době, kdy hnutí body positivity bylo ještě v plenkách, oni se toho nebáli. Někdy až tak, že nahá fotka, kterou použili jako cover jejich společného alba Unfinished Music No 1: Two Virgins (1968), způsobila, že se album neprodávalo. Naopak fotka z postele ukazuje citlivě jejich propojení, vzájemnou lásku a vášeň.

Foto: Profimedia.cz

Uměli šokovat, ale tato fotografie je plná něhyFoto: Profimedia.cz

Lady Gaga (36) & Taylor Kinney (41)

Psal se rok 2016 a Lady Gaga byla na měsíc hostující šéfredaktorkou magazínu V. A prožívala tehdy obrovskou lásku s hercem Taylorem Kinneyem. Pro speciální jarní vydání bylo nafoceno 16 dokonalých titulních stran, nejvíc šokující však byla ta, na které pózovala právě ona se svým snoubencem. Nazí, po milování na gauči. Smyslem bylo mimo jiné to, aby lidé začali věnovat více pozornosti otázkám duševního zdraví.

Foto: Profimedia.cz

Vyfotit se po sexu a lup s tím na titulkuFoto: Profimedia.cz

Nina Dobrev (33) & Ian Somerhalder (43)

Fanoušci seriálu Upíří deníky (2009–2017) se dělili na dva tábory: jedni chtěli, aby krásná dívka Elena Gilbert žila až do smrti s upírem Stefanem Salvatore (Paul Wesley, 40), tedy s tím hodným z bratrů, druzí fandili spíše zlému ze Salvatorů, Damonovi (Ian Somerhalder).

A když se zjistilo, že herečka Nina Dobrev se ve skutečnosti do svého kolegy zamilovala, nadšení bylo veliké. Dokonalý sexy pár spolu randil tři roky a v roce 2012 se nechali zvěčnit na titulní stranu časopisu Entertainment Weekly v rouše Adamově a Evině. O rok později se rozešli.

Foto: Profimedia.cz

Byli párem snů, ale nakonec se jejich cesty rozešlyFoto: Profimedia.cz

Anne Hathaway (39) & Jake Gyllenhaal (41)

Před kamerou se potkali vícekrát, ve Zkrocené hoře (2005) hráli manžele, v Láska a jiné závislosti (2010) ztvárnil Jake Gyllenhaal farmaceutického reprezentanta, který umí skvěle balit holky, a Anne Hathaway krásnou Maggie, která trpí Parkinsonovou nemocí. A vztah, který začal čistě jako sexuální dobrodružství, se pomalu měnil…

Před kamerou byli hodně nazí a hodně nahé foto vzniklo i pro titulku magazínu Entertainmnet Weekly. Anne měla prý naplánováno, že se vždy vysvleče až těsně před focením a následně okamžitě skočí do županu. Jenže se tím okamžitě zničil tělový make-up, jehož oprava následně zabrala skoro půl hodiny. Tak to musela přehodnotit.

Foto: Profimedia.cz

Ač jsou jen přátelé, jejich nahá fotka patří k nejpovedenějšímFoto: Profimedia.cz

Janet Jackson (56) & René Elizondo (60)

Legendární titulkou magazínu Rolling Stone je ta z roku 1993. Pózuje na ní zpěvačka Janet Jackson do půl těla nahá a ňadra jí zakrývají ruce jejího tehdejšího manžela René Elizonda. Nápad se jí v hlavě zrodil během natáčení filmu Poetic Justice (1993), kdy nosila copánky a ty jí zakrývaly poprsí. Fotografie Patricka Demarcheliera (†78) se stala senzací.

Foto: Profimedia.cz

Tuto fotku od té doby napodobili mnozí. Ale Janet bude vždy prvníFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám