Hlavní obsah

Hvězda televizních seriálů ráda nakupuje z druhé ruky: Nahlédněte do šatníku Natálie Halouzkové

Foto: Tomáš Rubín

Foto: Tomáš Rubín

Reklama

Herečku Natálku Halouzkovou budete znát nejspíš z televizních seriálů, na svém kontě má i role ve filmech. Nepřehlédnutelná je i díky své barvě vlasů, ostatně ta může za to, že se Natálie k herectví vůbec dostala. Nás ale pro tentokrát zajímal její šatník, který by mohl jít v mnoha směrech příkladem. Je třeba vzorně udržitelný.

Článek

Natálie Halouzková jde poslední dobou z jedné seriálové role do druhé, aktuálně má hlavní roli v televizním seriálu Dobré zprávy po boku Vladimíra Polívky. Předtím jste ji mohli vidět také v seriálech Krejzovi, Modrý kód (později Sestřičky), nebo Zoo. K herectví se přitom dostala úplnou náhodou.

Hraje od 11 let

„Na základní škole mě oslovila paní z agentury, a to především díky mému vzhledu a zrzavým vlasům, že prý jsem zajímavý typ. Tak jsem se zaregistrovala a v jedenácti už měla první roli v seriálu Gympl s (r)učením omezeným,“ popisuje své začátky Natálka. Tehdy ztvárnila dceru Zuzany Bydžovské, o rok později se objevila ve filmu Jiřího Vejdělka Něžné vlny, kde hrálo hned několik dalších zrzavých hereček včetně Táni Pauhofové, Vici Kerekes či Lucie Šteflové.

Foto: Tomáš Rubín

Mezi nejnovější a zároveň nejoblíbenější kousky ve skříni patří tento koženkový lesklý kabát značky Fashion M&M z rukou české návrhářky Martiny Pipkové Loudové. Kalhoty jsou ze Zary, basic tričko je etické značky Armedangels a tenisky jsou udržitelné značky VejaFoto: Tomáš Rubín

V současnosti se Natálka objevuje kromě televizních obrazovek také v divadle, a to především v muzikálu Biograf láska na prknech pražského Divadla Kalich. K tomu navíc studuje mediální studia na Univerzitě Karlově. Je tak velmi vytížená, doma na relax jí příliš času nezbývá. O to raději jsme byli, že na nás si ho udělala a nechala nás nahlédnout do svého šatníku.

Foto: Tomáš Rubín

Svůj šatník občas sdílí i se svou spolubydlícíFoto: Tomáš Rubín

Miluje sekáče

Na to, že je Natálce 21 let, má svůj šatník velmi vytříbený a svůj styl vcelku ujasněný. Preferuje hlavně udržitelnou módu, české značky a kvalitní materiály. Převládají u ní vintage kousky z druhé ruky, které nakupuje nejčastěji v second handech i on-line bazarech. „Některé věci si vozím i z cest, kde ráda navštěvuji místní bazary. V Praze mám nejraději Slow bazar, 1981 secondhand nebo Malé černé na Letné,“ prozrazuje svá oblíbená místa pro nákup módy Natálka.

Foto: Tomáš Rubín

Kromě second handů se herečka ráda inspiruje i v magazínu o pomalé módě a udržitelnosti Slow Femme. Na sobě má oblíbený domácí outfit od českých značek Elka Lounge i KinokoFoto: Tomáš Rubín

Neznamená to však, že by do běžných nákupních řetězců herečka nezavítala. „Když už není zbytí, tak zajdu i do normálních obchodů, jako je například Mango a Zara,“ upřesňuje herečka, která mnohem raději spolupracuje s českými značkami, mezi něž patří Elka Lounge, Kinoko či návrhářka Martina Pipková Loudová, která navrhovala také šaty s kohoutími pery na předávání Českých slavíků pro Evu Burešovou. Od ní má Natálka jeden z nejnovějších přírůstků ve své sbírce kabátů v její oblíbené zelené barvě.

Saková královna

Natálka také nejraději nosí outfity v basic barvách, jako je béžová, černá, smetanová i bílá, které ovšem čas od času oživí výraznějším kouskem právě v podobě zeleného nebo červeného kabátu či saka. Na ně prý nedá dopustit a obléká je opravdu často, o čemž svědčí i její šatní štendr v pokoji.

Asi nejzajímavější sako s našitým boa, které ulovila ve Slow bazaru, nám předvedla ostatně ve svém dalším slavnostním outfitu v kombinaci s khaki overalem značky Attrattivo a s lodičkami z blešáku.

Foto: Tomáš Rubín

K oblíbeným společenským kouskům patří khaki overal a černé sako s peřímFoto: Tomáš Rubín

A jak to má Natálka Halouzková s doplňky? Těch má opravdu poskrovnu. Kabelky byste spočítali na prstech jedné ruky, pár tenisek, lodičky z blešáku na společenské akce vlastní pouze jedny. Tenhle skromný šatník vážně oceňujeme a tleskáme. Žádné zbytečné hromadění věcí a vše skvěle kombinovatelné.

Reklama

Související témata:
Natálie Halouzková

Načítám