Hlavní obsah

Sophie Turner se rozvádí, je označována za špatnou matku a podpořila ji Taylor Swift!

Foto: Lionel Hahn, Gettyimages.com

Foto: Lionel Hahn, Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další šokující rozchod. Herečka Sophie Turner je uprostřed rozvodového procesu se zpěvákem Joem Jonasem a šíří se zvěsti, že za rozpad manželství může ona. Svůj postoj dala najevo tím, že si vyšla na večeři se zpěvačkou Taylor Swift, jednou z Jonasových ex.

Článek

Sophie Turner se provdala za Joea Jonase ze skupiny Jonas Brothers v roce 2019 a mají spolu dvě malé dcerky. A fanoušci oněměli, když vyšlo začátkem září najevo, že se hvězdný pár po čtyřech letech rozvádí. I když oba uvedli, že se rozešli přátelsky, přesto začala menší přestřelka, čí je to vina.

Sophie a špatná matka?

Mediální obraz oblíbené herečky ze seriálu Hra o trůny začaly kalit zvěsti, že k rozvodu došlo kvůli ní. Než být doma s dětmi chtěla prý Sophie raději obrážet večírky. V očích veřejnosti se tak měla ona stát tou špatnou, ba co víc – špatnou matkou, což spoustu lidí pobouřilo.

Sever si pamatuje

Další důvod rozchodu? Joe Jonas manželku prý dostatečně nepodporoval po narození druhé dcerky. Jádro jejich problémů by také mohlo ležet ve sporu, kde jako rodina budou žít, zda v Miami, nebo v Británii, kam se chtěla v budoucnu Sophie vrátit. Ať je to, jak je to, Joe Jonas na jednom koncertě publikum varoval, ať lidé nevěří ničemu, co by o rozchodu neřekl on sám.

A právě kvůli rozchodovému narativu „špatné matky“, který se okolo jeho ex vytvořil kvůli „blízkým zdrojům“ (nebo PR týmu Joea?), nenechávají fanoušci na sociálních sítích na hudebníkovi nit suchou. Z komentářů stojí za zmínku třeba „Sever si pamatuje“. Jedná se o citát ze Hry o trůny, kde Sophie Turner ztvárnila královnu Severu…

Pan Naprosto v pohodě

A co s tím má společného Taylor Swift? Zpěvačka s Joem Jonasem chodila pár měsíců v roce 2008, když jí bylo osmnáct. A v show Ellen DeGeneres později prozradila, že se s ní tehdy rozešel během pár sekund přes telefon. Aby se s tím vyrovnala, napsala písničku s názvem Mr. Perfectly Fine, kde zpívá, že jí bez mrknutí oka zlomil srdce a zůstal „Panem Naprosto v pohodě“.

A to, že si zrovna teď tyto dvě dámy vyšly společně na večeři, je podle některých Sophiiných příznivců ta nejikoničtější věc!

Foto: Profimedia.cz

Holky holkám: Taylor Swift, která se nedávno také rozešla s dlouhodobým partnerem, si vyšla na večeři s čerstvě single Sophií TurnerFoto: Profimedia.cz

Sansa, Phoenix i Joan

Sophie Turner (27) pochází z Velké Británie a nejvíc se proslavila jako Sansa Stark v seriálu Hra o trůny. Zahrála si také Jean Grey v pokračování komiksové série X-men: Dark Phoenix. Její sláva vzlétla vzhůru a ona se dost brzy usadila.

Se zpěvákem z tria Jonas Brothers začala randit okolo roku 2016, brali se o tři roky později a záhy se jim narodila první dcera Willa. Loni v červenci přišla na svět druhá dcerka – a o tom podle herečky život je: vychovávat další generaci. Dvojice se však v září rozhodla pro rozvod, protože jejich vztah je „nenávratně rozbitý“.

V současnosti pracuje na thrillerové minisérii Joan, která je založena na skutečném příběhu zlodějky šperků Joan Hannington z 80. let. Herečka v rámci natáčení střídá nejrůznější převleky a především paruky. V civilu má vlasy blonďaté, což je i její přirozený odstín. Hádáme, že nebude trvat dlouho a vrátí se k zrzavé, ve které ztvárnila i roli královny Sansy.

Podívejte se do fotogalerie, jak se její vlasy mění během let:

Načítám