Hlavní obsah

Kendall Jenner ohromila v rudé, o generaci starší Demi Moore elegantní ve flitrech. V Hollywoodu to žilo!

Foto: Frazer Harrison, Gettyimages.com

Foto: Frazer Harrison, Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hollywood je zpátky! Po několikaměsíční stávce jsou diáře hvězd opět nabité společenskými akcemi. Včerejší večer patřil třetímu ročníku Academy Museum Gala a je vidět, že na výběru večerních rób si slavní a jejich stylisté dali záležet. Kdo na červeném koberci nejvíce oslnil? Modelka Kendall Jenner, zpěvačka Selena Gomez i herečka Demi Moore.

Článek

Zatímco jsme včera zapalovali první svíčky na adventních věncích, v Los Angeles se hvězdy oblékly do velkých večerních a vyrazily na gala večer, který oslavuje svět kinematografie a jehož výtěžek jde na podporu filmového muzea Academy Museum of Motion. A ačkoli jde teprve o třetí ročník, na guest listu nechyběly ty největší hollywoodské stars.

Kdo se stal nejlépe oblečenou hvězdou večera?

Pořadatelům se povedlo svést dohromady spoustu hvězd, díky kterým se celá akce dostala do popředí zájmu. Módní hvězdou večera se stala modelka Kendall Jenner, která šla proti hollywoodskému doporučení, že by se barva šatů neměla shodovat s barvou koberce (i když tento nebyl čistě jen červený), a dobře udělala. V dlouhých šatech Fendi Couture s rukávy vypadala božsky a coby trendsetterka naznačila, že etapa nahých šatů je (snad) za námi.

Překrásnou róbu si vybrala i herečka Demi Moore, která vsadila na blýskavé šaty s obřím květem od návrhářky Tamary Ralph. Věřili byste, že je téhle krásce jednašedesát? Cestou efektních materiálů se vydaly i herečky Eva Longoria, Michelle Williams nebo moderátorka Oprah Winfrey. Ta na červeném koberci pózovala ruku v ruce s herečkou Meryl Streep, která si z večera odnesla cenu Icon Awards.

Zaujmout svými šaty se podařilo i zpěvačce Seleně Gomez, která se na loňském ročníku veřejně objímala s Hailey Bieber. Letos se sice hvězdy obcházely, oběma to ale neuvěřitelně slušelo. Selena Gomez vsadila na elegantní sametové šaty značky Valentino, Hailey Bieber oblékla jednodušší design od Saint Laurent. Gala večer zdobila i herečka Salma Hayek, Natalie Portman, Christina Ricci nebo Zoë Kravitz, která dorazila se svým stylovým tátou Lennym.

Načítám