Hlavní obsah

Anne Hathaway zastavila čas a nestárne. Pomáhají jí v tom retinoly a espressa!

Foto: Shiseido

Foto: Shiseido

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Starat se o svůj zevnějšek mají slavné osobnosti, a speciálně modelky a herečky, tak nějak v popisu práce. A hollywoodská star Anne Hathaway (41) to zvládá na jedničku. Na čem staví péči o obličej a jak to, že vypadá pořád na dvacet?

Článek

Herečka Anne Hathaway září poslední dobou na módním poli víc než kdy dřív. Navíc se od dob Deníku princezny (2001) snad vůbec nezměnila. Proto nás logicky zajímalo, jak vypadá její péče o pleť. Vsází na retinoly, hodně hydratace, pitný režim a také espresso!

Jak se stará o pleť Anne Hathaway

citlivou pleť, a proto je pro ni klíčová hydratace a jemné zacházení, aby kůže nebyla podrážděná. Záležet si dává především na výběru kvalitního pleťového krému. Oblíbila si ty s retinoly. Umí skvěle vypnout pokožku a vyhlazovat vrásky.

V její rutině pak nechybí ani masky nebo noční séra, jež dodají pleti extra péči. Jako první pomoc na kruhy a otoky pod očima používá gelové polštářky, které si s nimi poradí raz dva. O to víc, pokud si je dáte nachladit do ledničky.

Anne HathawayVideo: Shiseido

Dejte si vodu!

Jaká je její nejdůležitější rada? „Pít dostatek vody a hydratovat. Moje pleť vypadá nejlépe, když je vyživená, a to začíná uvnitř. Také je důležité používat SPF proti slunci. Jsem ráda na sluníčku, ale přemíře opalování se vyhýbám,“ říká Anne Hathaway pro Shiseido, japonskou značku kosmetiky, které dělá ambasadorku. Také se řídí zlatou radou - odlíčit si každý večer pečlivě obličej. „Trvá to sice déle, ale v dlouhodobějším horizontu se to vyplatí. To samé platí o kosmetických ošetřeních, dopřávejte si je, kdykoli můžete,“ dodává herečka.

Ohledně svojí skincare je konzistentní a kromě každovečerního pořádného odlíčení a péče si dopřává i masáže obličeje. A jak nakopne pleť, když se jí nepodaří spát osm hodin? „Stačí pár skákacích panáků, kliků, hluboký nádech a výdech, shot espressa a spousta vody!“ Jejím super tipem je také ranní pleťová maska, aby pleť mohla po zbytek dne zářit.

Foto: Archiv firem

Zleva: Nejmilejší krém Anne Hathaway: Zpevňující a liftingový Vital Perfection, Shiseido, 2 570 Kč (50 ml), prodává Douglas. Nedá dopustit ani na masky pod oči. Třeba ty od Petitfée, stojí 412 Kč (60 ks) a prodává je Hebe. Na odlíčení si dává záležet, a protože má citlivou pleť, používá na ni opravdu jen šetrné produkty, jako je třeba čisticí krém pro citlivou pokožku La Roche-Posay, 529 Kč (400 ml), prodává Dr. MaxFoto: Archiv firem

Oscarová herečka i dvojnásobná máma

Anne Hathaway má za sebou působivou filmovou kariéru. Odnesla si Oscara za postavu Fantine v Bídnících (2012), zazářila jako Catwoman v akčním snímku Temný rytíř povstal (2012) po boku Christiana Baleho, v komedii Stážista (2015) vedle Roberta De Nira nebo v Podfukářkách (2019) s Rebel Wilson. A nesmíme zapomenout módní filmovou klasiku - Ďábel nosí Pradu (2008).

S manželem Adamem Shulmanem mají dva syny (7 a 3). Kvůli těhotenství se vzdala alkoholu a zjistila, že jí to tak vyhovuje. Také v jednom z rozhovorů řekla, že se jí tělo po porodu dostávalo do původní formy až tři roky. Nyní se pyšní nejštíhlejší postavou, co kdy měla, a její outfity jsou propracované, nápadité a celkově jí to prostě šíleně sluší!

Načítám