Hlavní obsah

VIP ženy v kůži: Sharon Stone v úžasném kostýmu, Kendall Jenner v sexy šatech. Inspirujte se!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je to výrazný a tak trochu obávaný materiál. Kdekdo má sice ve skříni křivák z kůže či její imitace, ale to je tak vše. Přitom nejen bundy, ale i kožené šaty, sukně či kalhoty mohou fungovat jako velká módní pecka. Důkazem jsou i tyto slavné dámy.

Článek

Když s kůží nenakládáte obezřetně, může vypadat lacině, možná až vulgárně. Řada lidí má navíc kožený look spojený s trochu ostřejšími sexuálními hrátkami či s uniformou „profesionálek“. I to je asi jeden z důvodů, proč se tohoto materiálu většina „obyčejných“ žen bojí a moc kožených modelů na ulici nevidíme. Je to ale obrovská škoda, protože kůže je in a zároveň nadčasová a při správném zacházení vnese do šatníku módní šmrnc.

Priyanka Chopra

Červená je nejmódnější barva sezony. Ale s kůží? Na první pohled trochu nebezpečná kombinace: tady se zamýšlená módní odvaha snadno změní v lacinou podívanou. Herečka a také vítězka soutěže Miss World 2000 Priyanka Chopra to ale dokonale vychytala. Tlumený tón červené, matná kůže, decentní střih, cudná délka… To vše udělalo z těchto šatů elegantní model, v němž se nemusíte bát vyrazit v podstatě kamkoli.

Kendall Jenner

Modelka a členka slavného klanu Kardashian-Jenner se v módě bojí máločeho a kožený materiál patří do její běžné „výbavy“. Tyto černé pouzdrové šaty s hlubším výstřihem a zároveň s rozumnou délkou pod kolena (aby toho odhalování nebylo najednou moc) jsou ideální nadčasový kousek třeba na večírek. A když přes ně přehodíte třeba džínovou bundičku či jiný ležérní vršek, skvěle se hodí na každodenní nošení.

Ashley Roberts

Ashley Roberts je módní ikona. A třebaže se v módě cení odvaha a jedinečnost, tak proč se neinspirovat, když je čím! Chcete se v zimě zahřát a zároveň u toho vypadat šik? Objemná kožená bunda s kožešinovým límcem a dalšími kožešinovými prvky vypadá skvěle, lze ji kombinovat v podstatě s čímkoli (jak vidíte na snímku, klidně i s elegantní sukní) a chladno by vám v ní být nemělo. Kožešina se postará o teplo, kůže či její imitace zase o ochranu před větrem.

Sharon Stone

Má neskutečný sex-appeal a šmrnc, vyzařuje z ní energie a zdravé sebevědomí. Sharon Stone dokazuje, že ani ženy po šedesátce se nemusejí vůbec obávat trochy módní odvahy. Takhle to herečce slušelo na letišti v italském Miláně. Do slavného města módy si vyrazila opravdu stylově: v ležérním mladistvém koženém kostýmu, který působil pohodlně, zajímavě a svěže. Výhodou takových modelů je, že se dají nosit jak jako komplet, tak i samostatně. Kožené sako můžete kombinovat třeba s džíny nebo plisovanou sukní, kalhoty zase s jakoukoli mikinou či svetrem. A vždy to bude módní výhra…

Načítám