Hlavní obsah

20 stylových večírkových šatů pro každou postavu. Dáte přednost černé, červené nebo flitrům?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Štěstí přeje připraveným. Pokud vám ve sbírce chybějí šaty, ve kterých byste mohly sebevědomě absolvovat vánoční večírek, party s přáteli nebo oslavu Nového roku, zvažte, jestli do nich přece jen nezainvestovat. Nechce se vám obíhat obchod za obchodem? (Před)vyberte si z našich módních tipů.

Článek

Pěkný večírkový outfit se dá samozřejmě složit i ze sukně či kalhot, šaty jsou ale ta nejjednodušší volba, jež vás zachrání před každou akcí. Nemáte v šatníku model, na který byste se mohly spolehnout? Můžete se inspirovat našimi tipy. Jsou to dvě desítky party šatů, které padnou nejrůznějším typům postavy. Včetně těch s křivkami.

Šaty, které z vás udělají hvězdu večírků

Než se pustíte do prohlížení krásných modelů ve fotogalerii, musíte vědět, že narazíte na pořádnou dávku flitrů. Tento prvek k večírkovým outfitům neodmyslitelně patří, letos se jich ale v obchodech rozsypalo více než kdy jindy.

Flitry jsou velmi efektní, pokud však pokrývají komplet celé šaty, umějí být také poměrně nekompromisní. Jestliže cítíte, že potřebujete některé partie trochu potlačit, nebojte se pod šaty obléknout stahovací kalhotky nebo body. Blýskavý model nechte pořádně vyniknout a zkombinujte ho s něčím jednoduchým. Nic nezkazíte klasickými lodičkami nebo sandálky, a pokud nemíříte na formálnější akci, klidně přidejte i kozačky na podpatku.

Jde to i bez flitrů

Chcete zaujmout i bez flitrů? Pusťte se do nejmódnější barvy sezony – do červené. Šatů v téhle barvě najdete v nabídce celou řadu. A třebaže se neblýskají na dálku, ani zde to s doplňky nepřehánějte.

Sháníte model, který vás jen tak neomrzí? Pusťte se do černé klasiky, která se navíc v zimě asi nejsnáze kombinuje. Šaty v této barvě nebarvě si zaslouží co možná nejzajímavější střih, proto se nebojte otestovat různé asymetrické kousky, šaty sakového střihu, případně vsaďte na efekty, jako je plisování nebo třeba třásně. U černých šatů si pak můžete víc vyhrát se šperky a doplňky obecně. Čím jednodušší model máte, tím výraznější mohou být.

Načítám