Hlavní obsah

VIP, které utajily roky rozchod. Meryl Streep a Will Smith jsou rekordmani

Foto: Gettyimages.com

Foto: Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou slavní, dnes a denně v televizi, v časopisech a novinách, jednoduše všem na očích. I tak se jim ale podařilo neuvěřitelné – utajit rozchod se svým protějškem, a to v některých případech dokonce roky! Kteří slavní to dokázali?

Článek

Když o nich denně čtete na stránkách různých časopisů, vídáte je v televizi, slyšíte je v rádiu, je snadné nabýt dojmu, že o nich skoro všechno víte. Máte přehled, na čem zrovna pracují, kde vystupují, jak se udržují fit, s kým a kolik mají dětí, vedle koho usínají. Tím posledním si ale nebuďte příliš jistí, i ty největší hvězdy jsou schopné svoje milostná trápení a neúspěchy dlouho tutlat.

Will Smith a Jada Pinkett Smith

Herec Will Smith si bral Jadu Pinkett Smith v roce 1997. Mají spolu dvě děti a v podstatě donedávna platili za jeden z nejstabilnějších párů Hollywoodu. Jasně, už roky se vědělo, že tihle dva praktikují volný vztah, tedy že mimomanželský sex pro ně není žádné tabu, ale možná o to víc obdivu sklízeli. A když loni Smith čelil kritice za to, že na Oscarech vrazil facku moderátorovi večera, snad jedinou jeho polehčující okolností byl fakt, že bránil svou milovanou choť, na jejíž konto moderátor vtipkoval.

Jenže se ukázalo, že skoro sedm let tahali tihle dva celý svět za nos. Jada Pinkett Smith totiž nedávno přiznala, že už od roku 2016 spolu fakticky nežijí, jen prý neměla sílu požádat o oficiální rozvod.

Foto: Gettyimages.com

Smith už s manželkou nežije od roku 2016Foto: Gettyimages.com

Meryl Streep a Don Gummer

Podobně dokázala veřejnost obalamutit i oscarová herečka Meryl Streep. Ta si Dona Gummera, s nímž má čtyři děti, brala v roce 1978 a v podstatě doteď svět žil v představě, že tyhle dva nic nerozdělí. Je pravda, že herečka se po boku manžela už několik let veřejně neobjevila, na druhou stranu oba si vždy relativně střežili soukromí a nebyli to žádní vymetači večírků. Herečka navíc stále nosí snubní prsten.

Před pár týdny ale přišel šok, v rozhovoru pro web Page Six prozradila, že už spolu šest let nejsou. Proč? To neřekla, v prohlášení jen stálo, že i když spolu nežijí a netvoří pár, vzájemně jim na sobě stále záleží.

Barbora Poláková a Pavel Liška

Oba jsou skvělí herci, ona k tomu ještě zpívá a on zas jezdí na dobrodružné výpravy na motorce. Oba jsou vtipní, zábavní, originální, a tak není divu, že se kdysi dali Bára Poláková a Pavel Liška dohromady. Mají spolu dvě dcery Ronju a Riku. Ale nevydrželo jim to. Svůj rozchod navíc potvrdili až v roce 2021, tedy celé tři roky poté, co k němu doopravdy došlo.

Bylo to prý tak křehké, že jednoduše neměli chuť ani sílu o tom veřejně mluvit, a i jejich blízcí a známí to pochopili, proto informaci nešířili. Hlavním cílem obou bylo nabrat sílu a hlavně se společně i po rozchodu naučit komunikovat tak, aby mohli být dobrými rodiči svým dětem.

Jan Cina a Petr Vančura

To herci Jan Cina a Petr Vančura jsou proti předešlým párům vlastně tak trochu amatéři. Pár tvořili úctyhodných 16 let, ale rozchod dokázali utajit „jen“ rok. S pravdou ven šel v půlce října sám Cina, který byl i tím, kdo rozchod inicioval. Už před rokem prý začal cítit, že je konec a je potřeba jít životem každý zvlášť, i když přáteli jsou prý stále, protože si nic zlého neudělali. A proč rozchod tajili? Jan Cina uvedl, že jednoduše neměli chuť veřejně sdílet své intimní záležitosti, ale teď už je nebavilo vymýšlet si různé vyhýbavé odpovědi či lži, a tak šli s pravdou ven.

Johnny Galecki a Kaley Cuoco

Hvězdy seriálu Teorie velkého třesku by se daly považovat za velmi schopné tajnůstkáře. Herci, kteří v ikonickém sitkomu hráli manželský pár, totiž dokázali nejen rok tajit svůj rozchod, ale ještě předtím dva roky udrželi v tajnosti to, že spolu vůbec chodí (byli spolu v letech 2007 až 2009).

Cuoco později uvedla, že to počáteční tajnůstkaření o jejich vztahu cosi vypovídalo. Nebyl to totiž ten vztah, kterému absolutně věříte. Když někoho milujete, chcete se tím pochlubit, vyhlásit své city celému světu a ne je tajit. Jenže máte neustále za zády novináře, kteří stejně na všechno přijdou, tak nakonec zveřejníte i vztah, kterému až tak nevěříte.

Olivia Wilde a Jason Sudeikis

Začali spolu chodit v roce 2011, mají spolu dvě děti a sedm let byli zasnoubení. Pak byl ale lásky mezi herečkou, známou především ze seriálu Dr. House, a hercem a komikem Jasonem Sudeikisem, konec. O tom se začalo mluvit v roce 2020, ale podle řady médií už spolu tehdy tihle dva pár netvořili zhruba rok.

Jak to ale všechno doopravdy bylo, těžko říct. Tajnosti a mlžení těm dvěma rozhodně šlo a podle chůvy jejich dětí se začali dokonce rozcházet až později, a to v době, kdy začala Olivia Wilde randit se zpěvákem Harry Stylesem, což bylo právě někdy mezi lety 2020 a 2021. Nicméně už ani s Harry Stylesem není, tihle dva se rozešli loni.

Utajit rozchod asi není snadné, ale ututlat, že čekáte dítě? Slavné ženy, které své těhotenství tajily do porodu i déle

Načítám