Hlavní obsah

Rozvody, které šokovaly svět: Brangelina, Banderas a Griffith i Klum a Seal. A taková to byla láska

Foto: Jim Spellman / Getty Images

Foto: Jim Spellman / Getty Images

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se rozejdou vaši dobří přátelé, je to smutné. Rozchod slavného páru se vás nejspíš emočně moc nedotkne, ale někdy dost překvapí. Zvlášť jedná-li se o dvojici, u které se zdálo, jako by se ti dva pro sebe narodili. Jako třeba slavné duo Brangelina nebo Antonio Banderas a Melanie Griffith.

Článek

Jsou slavné páry, které moc nesledujeme, a pak takové, jejichž láska zaujme svět. I když ty dva neznáme osobně a víme o nich jen to, co se píše v médiích a na sociálních sítích, nemůžeme si pomoct a jejich vztah tak trochu prožíváme s nimi. Když pak oznámí rozchod, bereme si to skoro osobně. Jak mohli?! Vždyť spolu vypadali tak šťastně…

Angelina Jolie & Brad Pitt

Chvíli trvalo, než jako pár dostali šanci. Vždyť kvůli nim trpěla Jennifer Aniston, miláček Ameriky a bývalá žena Brada Pitta, kterou kvůli Angelině Jolie opustil.

Ale ukázalo se, že filmoví „pán a paní Smithovi“ k sobě patří. Brad okamžitě přijal za vlastního adoptivního syna své partnerky Maddoxe a dál rodinu čile rozšiřovali. Až po deseti společných letech si pak pár přezdívaný Brangelina řekl v roce 2014 ano na svém vlastním francouzském zámku. Šaty nevěsty zdobily kresby jejich dětí. Ty ostatně měly na svatbě lví podíl, prý na rodiče tlačily, ať se vezmou.

A pak najednou o dva roky později oznámili rozvod. Spekulovalo se o důvodech - podle Angeliny za to mohlo Bradovo pití, on s tím později souhlasil. Vehementně se ale ohradil proti jejímu tvrzení, že dalším důvodem byl fakt, že se choval násilně, jak k ní, tak k dětem.

Foto: Jason LaVeris / Getty Images

Byli párem snů, jejich rozvod ale hezký nebyl Foto: Jason LaVeris / Getty Images

Heidi Klum & Seal

Jedna z nejkrásnějších modelek a andílek z Victoria’s Secret působila se zpěvákem tmavé pleti jako pár snů. Víte, co ji na něm zaujalo na první pohled? Podle jejích slov to byla jeho „výbava“, která byla v cyklistických šortkách velmi zřetelná - šel totiž z posilovny přes hotelovou lobby, když ho poprvé zaregistrovala.

V roce 2004 požádal Seal Heidi o ruku a vychovávali spolu jejího syna. Spolu si pak pořídili další tři děti. Pravidelně obnovovali svůj manželský slib a jejich párové halloweenské kostýmy byly legendární.

Jejich rozchod a následný rozvod v roce 2014 všechny překvapil a šokoval. Oni sice tvrdili, že se jejich cesty přirozeně oddělily, šuškalo se ale, že se modelka obávala, aby zpěvákova výbušná povaha neměla špatný vliv na děti. Však také chvíli trvalo, než se dohodli na péči o ně. Teď je modelka znovu vdaná a září po boku výrazně mladšího zpěváka z kapely Tokio Hotel, Toma Kaulitze.

Foto: Gregg DeGuire / Getty Images

Zaujal ji svou ztepilou postavou, byli spřízněné duše, ale nestačilo toFoto: Gregg DeGuire / Getty Images

Jennifer Garner & Ben Affleck

Potkali se během natáčení filmu Pearl Harbor v roce 2001 a později spolu na plátně bojovali a milovali se ve filmu Daredevil. Jiskra sice přeskočila, ale oba byli zadaní (Affleck tou dobou chodil s jinou Jennifer - Lopez). Když si pak svoje vztahy vyřešili, mohli to dát dohromady.

Vzali se v roce 2005 a postupně se jim rodina rozrůstala - mají spolu tři děti. V roce 2015 už ale byl lásky konec a o dva roky později bylo jejich manželství rozvedené. Stál za jejich rozchodem Affleckův poměr s chůvou, jak se spekulovalo v médiích? On začal později tvrdit, že právě Garner ho dohnala k pití, se kterým má doteď problémy. Reakci svých fanoušků si ale rozhodně nedal za rámeček, dost je naštval. V roce 2021 se svět dozvěděl, že opět chodí s Jennifer Lopez, a dnes jsou manželé.

Foto: David Livingston / Getty Images

Herečka svého muže vždy podporovala, dokonce i ve chvílích, kdy bojoval s alkoholem, a popřela, že by jí byl nevěrný s chůvouFoto: David Livingston / Getty Images

Reese Witherspoon & Ryan Phillippe

Dokonalá pravá blondýnka a sexy blonďák s rajcovníma očima a sladkým úsměvem. Mnozí se domnívají, že se poznali během natáčení Velmi nebezpečných známostí (1999), kde ji jako protřelý vikomt svedl. Pravda je ale jiná. Reese Witherspoon a Ryan Phillippe se poznali dávno předtím a v době, kdy mezi nimi létaly jiskry na plátně, už spolu víc než rok žili. Vzali se ale právě v roce 1999 a stali se rodiči dvou dětí.

Když oznámili, že jsou mezi nimi nepřekonatelné rozdíly (manželství trvalo sedm let), Amerika plakala. Jestli byly důvodem Ryanovy nevěry nebo je rozklížilo, že Reese se stala hvězdou a on byl v jejím stínu, či to bylo ještě jinak, nevíme. Kvůli dětem jsou stále v kontaktu, a to je dobře.

Foto: Dan MacMedan / Getty Images

V podstatě spolu „vyrůstali“, ale nakonec museli růst každý zvlášťFoto: Dan MacMedan / Getty Images

Jenna Dewan & Channing Tatum

Poznali se v roce 2006 při natáčení tanečního filmu Let's dance a chemie mezi nimi byla nepřehlédnutelná. Brzy bylo víc než zřejmé, že se z lásky podle scénáře stala láska reálná. Vzali se o tři roky později a tvořili krásný sexy pár. V roce 2013 se jim narodila dcera a zářili štěstím.

Co se stalo, že v roce 2018 oznámili Jenna Dewan a Channing Tatum rozvod? Netušíme, zachovali se důstojně a nešpinili jeden druhého v médiích. Oba už mají nové partnery.

Foto: Greg Doherty / Getty Images

Pojďme si upřímně říct, že dodnes nikdo nechápe, jak mohla Jenna takového chlapáka opustitFoto: Greg Doherty / Getty Images

Melanie Griffith & Antonio Banderas

Zamilovali se do sebe během natáčení snímku Jedna navíc (1995), ale věděli o sobě prý už dávno. Antonia zaujala krásná blondýnka na Oscarech v roce 1989, kde byl jejím doprovodem ještě její tehdejší muž Don Johnson. A víte, na co se jí španělský krasavec při prvním setkání zeptal? Kolik je jí let. Drzoun. Jí bylo tehdy 32, jemu 29 let.

Později během natáčení prý mezi nimi fungovala obrovská chemie, ale snažili se dlouho ovládat, měli závazky jinde. Bývalá žena Antonia později obvinila Melanii, že jí manžela ukradla. Vzali se v roce 1996 a brzy se jim narodila dcera. I když jim mnozí velké šance nedávali, byli spolu bezmála dvacet let.

Oficiálně se rozešli kvůli odcizení, Antonio hodně cestoval za prací, ale zlé jazyky tvrdí, že Melanie na svého muže chorobně žárlila a on už toho měl dost. Jeho současná přítelkyně je o hodně mladší.

Foto: Jim Spellman / Getty Images

Po dvaceti letech se rozhodli jít každý svou cestouFoto: Jim Spellman / Getty Images

Načítám