Hlavní obsah

Diana Kobzanová potřetí maminkou. Slavné ženy, které své těhotenství tajily do porodu i déle

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Bývalá modelka Diana Kobzanová se stala potřetí maminkou. Zpráva je to nejen radostná, ale také tak trochu šokující, protože veřejnost neměla ani ponětí, že je těhotná. S tak velkou novinou nakládá každá po svém a nejinak je tomu u známých žen. Některá se těhotenstvím pochlubí krátce po počuraném testu, jiná pár měsíců počká a pak jsou tu expertky, které se na veřejnosti objeví až s miminkem v ruce. Komu se podařilo požehnaný stav dlouho tutlat?

Článek

Těhotenství je rozhodně soukromá a v mnoha ohledech intimní věc, ale tajit ho není snadné. Nějakou dobu to samozřejmě jde, ale pak prostě přijde chvíle, kdy už těhotenské bříško neokecáte větami typu - trochu jsem teď přibrala a podobně.

A když jste známá osobnost, je skoro nemožné přírůstek na cestě ututlat. Přesto se spousta nastávajících maminek pasovala do role tajných agentů a těhotenství tajila, co to jen šlo. Některé ženy to dokázaly až do porodu, a dokonce i chvíli po něm! Jako poslední bývalá modelka Diana Kobzanová.

Diana Kobzanová (40)

Je pravda, že Diana Kobzanová i její partner, hokejista Michael Frolík, patří k osobnostem, které si své soukromí obecně spíš chrání, než že by se s ním chlubili. Rozhodně nezahlcují sociální sítě rodinnými fotkami, a tak nikoho nezarazilo, že již nějaký čas nebyly nikde k vidění Dianiny aktuální fotky.

Až teď se do světa dostala informace, podle které se rodina opět rozrostla. K holčičkám Elle (9) a Lily (té bude v dubnu pět) přibyla další malá princezna - dostala jméno Nelly.

Foto: Profimedia.cz

Diana Kobzanová s partnerem Michaelem Frolíkem pořídili svým dvěma dcerkám sestřičku.Foto: Profimedia.cz

Olga Menzelová (45)

Ke svému třetímu těhotenství se dlouho nevyjadřovala filmová producentka Olga Menzelová. Narození syna Alberta oznámila na sociálních sítích se zpožděním roku a půl. „Seznamte se: nejpronásledovanější dítě – zřejmě nejen v Praze. Všichni vědí, že existuje, ale nikdy ho nikdo neviděl,“ napsala tehdy a poprosila o respektování soukromí. Byla vdaná za režiséra Jiřího Menzela (†82), ale otcem chlapečka je egyptolog Miroslav Bárta (53). Aby nenechala nikoho na pochybách, že jsou jedna velká šťastná rodina, přidala i fotku, na které jsou kromě Alberta i všichni tři muži jejího života. Má ještě dvě dcery – otcem nejstarší Anny Karolíny je kameraman Jaroslav Brabec (68), mladší Evu Marii má s režisérem Menzelem.

Jessica Biel (41)

Tak nějak to vypadá, když se sejde tajnůstkář s tajnůstkářkou. Herečka Jessica Biel je deset let vdaná za zpěváka Justina Timberlakea (42) a věřte, že tahle dvojka jen tak něco ven nepustí. To, že má jejich sedmiletý syn Silas Randall sourozence, prozradili až půl roku po porodu. V utajení jim částečně pomohla pandemie, během které se rodina přesunula na severozápad USA, do Montany. Zpěvák střípky ze soukromí sdílel, ale dával pozor, aby byla jeho žena na fotkách jen od pasu nahoru. Dnes jsou mladšímu Phineasovi dva roky.

Eva Mendes (49)

Jeden z nejpřitažlivějších hollywoodských párů se ve společnosti téměř nevyskytuje. Soukromí si přísně střeží, když byla herečka Eva Mendes v pokročilém stupni těhotenství, skrývala si před paparazzi bříško podobně, jako to kdysi dělala Grace Kelly (†52) – z bodu A do bodu B přebíhala s velkou kabelkou u těla. Když vyšlo najevo, že s hercem Ryanem Goslingem (42) čekají rodinu, byla herečka v sedmém měsíci. Druhé těhotenství se hvězdě podařilo tajit ještě déle – zpráva o miminku číslo dvě přišla dva týdny před porodem. Pár má dvě dcery, osmiletou Esmeraldu a šestiletou Amadu Lee.

Foto: Profimedia.cz

Častěji než na červeném koberci je můžete potkat v zábavním parku. Eva Mendes má s Ryanem Goslingem dvě dcery, na tři roky staré fotce je mladší Amada Lee.Foto: Profimedia.cz

Scarlett Johansson (38)

Že se kolem herečky něco děje, bylo zřejmé ve chvíli, kdy vynechala premiéru vlastního filmu Black Widow (2021). O měsíc později vyšlo najevo, že Scarlett Johansson nedorazila proto, že byla čerstvou dvojnásobnou maminkou. Herečka přitom jen pár měsíců předtím poskytovala interview z domova – pravda, její pupík nebyl v záběru. Synovi Cosmovi je rok a jeho otcem je americký komik Colin Jost (40). Herečka má ještě osmiletou dceru Rose s francouzským novinářem Romainem Dauriacem (41). Vdaná je potřetí – před sňatky s otci svých dětí řekla ano hollywoodskému herci Ryanu Reynoldsovi (46).

Foto: Profimedia.cz

„… a o tom miminku nikomu neříkej.“ Scarlett Johanson prozradila až měsíc po porodu, že se stala podruhé maminkou. Na fotce je se svým třetím manželem Colinem Jostem.Foto: Profimedia.cz

Emmy Rossum (36)

I hvězdě komediálního seriálu Hříšníci (2011-2020) se podařilo příchod prvního potomka kompletně utajit. Zprávu, že se jí a jejímu manželovi, filmovému producentovi Samu Esmailovi (45), narodila dcera Samantha, herečka pustila do světa až po porodu. V květnu 2021 na svůj Instagram přidala fotku s těhotenským bříškem a v popisku stálo datum a čas, kdy dceru přivítali na svět.

Kylie Jenner (25)

Klan Kardashianů a tajemství? I takové věci se dějí. Nejmladší ze sester, Kylie, se postarala o pěkné překvapení, když před lety přidala na Instagram oříznutou fotku miminka, ke které připsala jen jméno dcery – Stormi Webster. Kylie Jenner tehdy získala rekordní počet srdíček a později vysvětlila, proč si narození prvního dítka nechala pro sebe. „Vím, že jste zvyklí, že vás beru na všechny své cesty. Moje těhotenství ale bylo něco, co jsem nechtěla dělat před světem,“ prohlásila hvězda s tím, že se na roli matky chtěla připravit v co největším klidu.

Foto: Profimedia.cz

Před sedmi měsíci se Kylie Jenner a raper Travis Scott (31) znovu stali rodiči. K dceři Stormi přibyl syn, který dostal jméno Wolf. Druhé těhotenství hvězda tajila jen prvních pár měsíců a prozradila ho sama. Pomocí dojemného domácího videa.Foto: Profimedia.cz

Iggy Azalea (32)

„Mám syna,“ tak jednoduše začínala zpráva, kterou australská raperka „vybalila“ na svoje sledující. Na Instagram napsala, že je z vypuštění tak velké zprávy nervózní, ale syna miluje nade vše. Iggy Azalea plánovala, že ho bude držet stranou, nakonec se ale o fotky s kloučkem dělí. Onyxovi jsou tři roky, s jeho otcem, raperem Playboiem Cartim (26) se zpěvačka rozešla jen chvíli po porodu.

Reklama

Načítám