Hlavní obsah

Ženám s nadváhou se žije líp!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Máte pár kilo navíc? Buďte šťastnáFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přibrala jste od své plnoletosti deset až dvacet kilo? Netrapte se! Je to naprosto normální. Po třicítce totiž zpomaluje metabolismus a snáz se ukládají tukové rezervy. A ještě jednu uklidňující zprávu pro vás máme: boubelky jsou v kolektivu oblíbené.

Článek

Pár kilo navíc vypadá žensky

Dnešním trendem je sice být hubená za každou cenu: jen se podívejte na reklamy v televizi, na stránky časopisů... Všude jsou jen ženy, které mají ''čtyřicet kilo i s postelí''. Dámy s nadváhou většinou nikdo nefotí a už vůbec je neumisťuje na titulní stránky novin. Přesto ale spousta mužů dává přednost ženám, které mají trošku víc zaoblený zadeček nebo větší bříško. Zkrátka jak se říká, je u nich ''za co chytit''.

Kdo má nadváhu, toho nic nevytočí

Pokud právě patříte mezi plnoštíhlé, není třeba držet šílené diety a mermomocí shazovat kila. Na okolí působíte většinou velmi příjemně. Lidé totiž takové typy vnímají jako spolehlivé, vždy dobře naladěné a důvěryhodné. A připojují se i vědecké studie, ze kterých vyplývá, že tuková tkáň je největší produkcí hormonů, které se podílejí nejen na našem metabolismu, ale mají vliv i na psychickou pohodu! A také, že nedostatek tukové tkáně přináší mnohem závažnější negativní důsledky než mírná tloušťka.

Foto: doctormacro1.info

Marilyn Monroe měla také plné tvaryFoto: doctormacro1.info

Slavná kila

Jen si vzpomeňte třeba na Marilyn Monroe, taky to nebyla žádná Twiggy a přesto se muži kolem ní jenom točili. A Bridget Jones? Do dneška je to jeden z největších trháků a Renée Zellweger to v roli třicetileté smolařky, která bojuje s nadváhou, velmi slušelo. Zajímavé ženské rysy má i zpěvačka Jennifer Lopez. Její zadní část těla je pověstná a velmi sexy. A nejkrásnější ženou planety pro rok 2008 není žádná vyzáblá modelka, ale herečka Halle Berry, která rozhodně nemá podváhu, naopak se pyšní nádherným bujným poprsím.

Zkrátka až vás zase vytočí, že se nevejdete do velikosti 36, vzpomeňte si alespoň na jednu z jmenovaných celebrit a s chutí si navlékněte dvaačtyřicítku. Vždyť se nemáte za co stydět!

Reklama

Související témata:

Načítám