Hlavní obsah

Škola sexu: Tři způsoby, jak „ho“ zavádět, a jejich výhody

Foto: Lucky Business, Shutterstock.com

Foto: Lucky Business, Shutterstock.com

Reklama

Otázka, kdo vlastně vsunuje pánské přirození do ženského klína, může někdy nabýt nebývalé důležitosti. Kdo by to měl mít v rukou a jaké možnosti existují? Počítejte do tří…

Článek

„Sexualita a reprodukce nejsou sice synonyma, ale sexuální rozmnožování zvyšuje šanci jedince na přežití jeho druhu. Sex je tedy klíčem k našemu rozvoji. Proto je v lidech potřeba sexu tak silně zakotvena. Bez něj bychom neexistovali,“ popisuje sex jako takový (a motivaci k němu) sexuolog Zlatko Pastor. Svatá pravda – bez pohlavního styku by lidstvo vymřelo. Zvlášť kdyby nedocházelo ke spojení penisu a vaginy, respektive k oplodnění spermatem. A s tím souvisí i zavádění penisu. Víte, že způsoby tohoto záslužného činu jsou hned tři?

1. Udělá to on

Samotná soulož začíná zavedením penisu do pochvy, což je pro oba mimořádně příjemné, samozřejmě pokud je pochva dostatečně zvlhčená a pyj vykazuje erekci. Mezi nejčastější způsoby, „dobývání území“ patří způsob, během kterého muž zavede svůj úd dovnitř. (Od něj se to tak nějak očekává, alespoň v několika prvních případech, dokud se partneři nesesynchronizují natolik, aby se navigace na cíl neobešla bez přešlapů.)

Zkrátka a dobře muž rukou uchopí penis, popřípadě ještě provede pár tahů k jeho probrání a uschopnění, přičemž následně zjišťuje, zda je vchod do pochvy přístupný (prstem nebo přirozením). V případě, že nikoli, pomáhá lubrikační gel (nejlépe za bázi vody), antikoncepční želé nebo sliny. A zasune. Toto je obvyklý scénář. Ovšem ne dogma!

2. Udělá to ona

Je-li partnerka aktivnější, úkol zasouvání si vezme na starost ona. Děje se tak z mnoha důvodů. Buď jí to dělá radost, nebo chce partnera lépe nasměrovat – třeba i z obavy, aby „náhodou“ nezvolil špatný otvor.

„Přítel miluje anální milování, ale já na to moc nejsem, proto když máme sex zezadu, raději do sebe penis zasouvám sama. To aby přítel nezlobil,“ směje se čtenářka Jitka, jíž se tento postup nesmírně osvědčuje. O strachu to však není vždycky.

I Paul Joannides, expert na výchovu americké mládeže, říká, že žena samotná ví, kdy je zcela připravena penis v sobě přijmout, a taky za ta léta zavádění tamponů přesně ví, kam hlavici torpéda nasměrovat. Pokud patříte mezi tuhle dravější skupinu, o to lépe.

„Třeba já jsem nesmírně rád, když se toho manželka chopí. Miluji její iniciativu a chuť ujmout se původně mužské role,“ rozplývá se jistý muž, který si nepřál zveřejnit své jméno.

Foto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Zpestřete si milování různými druhy zasunování jeho chlouby i vyFoto: Jacob Lund, Shutterstock.com

3. Bez použití rukou

Někteří milenci rádi experimentují nebo věnují delší dobu předehře. Těm se hodí, že zasunutí nechávají víceméně na náhodě. Nepomáhají si rukama, nechávají se unášet vzrušujícími pocity. Tento způsob vyžaduje absolutní erekci penisu a popřípadě i správně zvolený „náklon“ partnerky.

Podle některých praktikantů této metody je hra na tření vulvy penisem a hledání té správné cestičky velmi vzrušující, zvlášť když se okoření ještě silikonovými nástavci na penis (to jsou ty s různými výstupky a výčnělky). Pak se může jednat o zajímavé zpestření. Čekali jste snad něco jiného?

Mimochodem, s experimenty „hands free“ typu můžete pokračovat. Pokud neroztáhnete nohy, dochází k přiléhavějšímu sevření mužského orgánu, při těch natažených neproniká penis příliš hluboko, pokrčení zase znamená hluboký ponor. Způsobů, jak si užít pohlavní styk i zasouvání „s i bez“ rukou je hned několik. Který patří k vašim favoritům?

A jaký způsob upřednostňujete právě vy?

Reklama

Související témata:

Načítám