Hlavní obsah

Ženské zlozvyky, z nichž muži doslova šílí!

Foto: thinkstock

Ženy a nakupování. To asi nikdy žádný chlap nepochopíFoto: thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zásadně nespláchne oholené vousy z umyvadla. Když se dostane k ovladači na televizi, přepíná mezi programy jak smyslů zbavený. A vy šílíte. Ale pozor, i vy máte zlozvyky, které ho vytáčejí!

Článek

O mužských zlozvycích toho bylo napsáno už hodně. I proto se tu dnes nebudeme zabývat nesklopenými záchodovými prkýnky, pohozenými ponožkami či tunami přečtených novin na záchodě. Dnes jsme se zaměřili na ženy. A na jejich návyky, z nichž pánové doslova šílí!

Ach to špulení

Když se líčíte, děláte nejrůznější grimasy. Ale někdy se ženy podivně (a to je řečeno velmi kulantně) tváří při sebemenším pohledu do zrcadla, třeba když se naposledy kontrolují před odchodem z bytu. Špulení pusy je celkem typický ženský zlozvyk. „Moje žena není žádná pipina, co by byla posedlá svým vzhledem. Ale když někam vyrážíme a ona dělá poslední úpravy před zrcadlem, tak na sebe idiotsky špulí pusu. Dělá to nevědomky. Vypadá děsně, jako kačer, a já to nenávidím,“ popisuje sedmatřicetiletý Michal.

Foto: thinkstock

Podivné grimasy, špulení rtů a podobně. To pánové nemají rádiFoto: thinkstock

Kam koukáš?!

Společné partnerské nákupy bývají velmi náročné, a to obzvlášť pro muže. Většinu jich nakupování nebaví, snaží se ho co nejvíce urychlit, zefektivnit, prostě to mít rychle za sebou.

Jenže jejich partnerky jim to dost ztěžují. „Kdykoli se ocitneme v nákupním centru, je moje přítelkyně na zabití. Máme namířeno do jednoho konkrétního obchodu, ale ona naschvál vybere tu nejdelší cestu k němu, jde strašně pomalu a může si ukroutit hlavu, jak kouká do všech výloh. Nechce nic kupovat, jen naprosto nesmyslně prohlíží, co kde mají. Nechápu to,“ rozčiluje se dvaatřicetiletý Honza.

Zpropadené krabičky

O mužích se říká, že se neradi zbavují starých věcí. Jenže i ženy mají své „syslicí“ vrtochy. „Moje tchyně neustále schraňuje nějaké krabičky a sklenky. Pořád něco vymývá, nic nesmíme vyhodit, protože se to přece může hodit. Má doma neskutečné množství všech možných nádob, plastových, skleněných, papírových, ale nikdy jsem ještě neviděl, že by se skutečně hodily,“ vypráví pětatřicetiletý Jirka.

Foto: thinkstock

Krabičky na všechno a na nic. Tak se dá popsat syslovací šílenství některých žen, které sbírají veškeré sklenky a nádobyFoto: thinkstock

Proč se pořád převlékáš?

Ženy a oblečení, to je téma samo pro sebe. Věčně prý nemají, co na sebe, i když jim skříň praská ve švech. Zdá se, že s tímhle ženským zlozvykem se muži naučili žít. Přesto je ale dokážou při oblékání pořádně vytočit. „Je mi jedno, kolik šatů moje žena má. Jen nechápu její systém oblékání. Když jdu do koupelny, má na sobě třeba černé kalhoty a bílou blůzku. Když se za pět minut vracím, má úplně jiné kalhoty i vršek. A když se na ni podívám za dalších pět minut, má na sobě šaty. Pořád si stěžuje, jak ráno nestíháme, ale třikrát se převléknout, na to má času dost,“ kroutí hlavou šestatřicetiletý Lukáš.

Co ještě muži nenávidí

  • Proces lakování nehtů a jejich schnutí (děs z toho, že se něčeho dotkneme a lak si poškodíme)
  • Večerní kosmetické procedury (jeden krém na oči, druhý na obličej, třetí na tělo…)
  • Leštění a utírání „neexistující“ špíny
  • Sledování „hloupých“ seriálů
  • Hysterie při pohledu na pavouka, brouka, myš či hada

A co vy? Máte také nějaký zlozvyk?

Načítám