Hlavní obsah

Žhavá pouzdra

Foto: archiv

Originální pouzdra na mobilyFoto: archiv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ulítáváte na zajímavých obalech na mobily? Máme pro vás novinku, která váš telefon nejen ochrání před poškozením, ale zároveň se stane jedinečným doplňkem!

Článek

Potom, co jsme si oblíbili pohodlí botiček Crocs přichází tato firma na trh s další novinkou. Originální pouzdra na mobily jsou praktická, lehoučká a nepřehlédnutelná. Nabízejí se v atraktivních barvách a ve tvarech bot Crocs s typickými dírkami na ozdůbky Jibbitz, které si oblíbili desetitisíce lidí na celém světě. Pouzdru nechybí originální logo s krokodýlem, který dal značce jméno, a protiskluzová vrstva, která je umístěna uvnitř pouzdra tak, aby váš zvonící miláček v nestřeženém okamžiku nevypadl. Pouzdro se dá nosit na krku nebo připnout na opasek. Uvnitř je navíc fólie, která se dá použít na vizitky nebo lístky na kupony MHD. Žhavou novinku na českém trhu nabízí prodejny Destroy, Pery, Home Art anebo M2 Shoes za cenu 290 korun.

Načítám