Hlavní obsah

Podzimní móda? Žádná nuda!

Foto: New Yorker

Nebojte se klobouků!Foto: New Yorker

Reklama

Přemýšlíte, jaký outfit zvolit na party? S modely kolekce amisu nemusíte mít obavy, že přestřelíte. Nebo se chystáte na rande? Pak sáhněte po módní řadě inspirované 60. léty. Na procházce městem oceníte značku fishbone sister. Buďte stylová, okouzlující a šik a přitom nezruinujte váš rodinný rozpočet.

Článek

Svěží a sexy 60. léta

Tato zima začíná s příslibem návratu 60. let. Stylové prvky jsou kombinovány s moderními, a vzniká zcela jedinečný styl. Nová kolekce značky amisu dodá šmrnc každodenní šedi a rutině, je určena pro mladé sebevědomé ženy. S bundičkami v bolerko stylu a kostkovanými kabáty a teplými černými kozačkami projdete hravě celou zimou.V empírových šatech a nízkých botkách se stanete hvězdou 60. let Uschi Obermaier. Romantický retro nádech dodá korzet nebo top se svůdným zdobením.

Různorodost stylů 60. let je nekonečná, vytvořte si svůj osobitý retro styl - můžete kombinovat detaily jako velké knoflíky nebo splývavé materiály, šaty s vysokým pasem, pokud sáhnete po černé barvě, neuděláte chybu. Klasická černobílá kombinace nenechá nikoho chladným. Barva lesních plodů, odstíny tmavě šedé, béžové nebo petrolejové zdůrazní každý kousek oblečení.

Foto: New Yorker

Podzim nemusí být šedivý!Foto: New Yorker

Nalaďte se na správný rytmus

Tuto zimu bude městský styl ve znamení country looku. Chcete se obléct stylově i v nejchladnějších dnech v roce? Pak je outfit od fishbone sister ideální. Robustnější tvary modelů udrží teplo a zima si na vás nepřijde.

Letošní zimě dominují kostky, bez těch se neobejdete. Oblékněte si flanelovou kostkovanou košili a tmavé džíny s opraným vzhledem, nebo si pořiďte kostkované minišatičky. Zabodujete potisky, norskými vzory na svetrech i kabelkách nebo vzory lebek. A k dokonalosti jsou dovedeny i doplňky - například kožené kabelky s našitými kapsami a malými copánky.

Sněhově bílá, khaki a pískové odstíny budou barvami letošní sezony. Teplé, zemité tóny jako červená, oranžová, hořčicová žlutá nebo lila dodají ten správný akcent.

Foto: New Yorker

Černobílé kombinace jsou stále INFoto: New Yorker

Dotáhněte image k hvězdné dokonalosti

Tip pro dívky a mladé slečny. Chcete vypadat jako punková rockstar Avril Lavigne, sexy Rihanna nebo trendy modelka Agyness Deyn? Se značkou fishbone sister od New Yorker se vám to určitě podaří. Sexy kostkované minisukně, úzké topy, mikiny se zvířecími potisky nebo s kapucí, trička a topy s crazy potisky doladí styl. Pořiďte si doplňky jako kožené kabelky s nýty, výrazné kreolské náušnice a nýtované pásky a náramky. Úzké kalhoty s nýty a zvířecími neonovými potisky na náramenících vytvoří tu správnou cool image.

Reklama

Související témata:

Načítám