Hlavní obsah

Žiju single a jinak nechci!

Reklama

Dnešní doba přinesla nový fenomén, být single. Na toho, kdo žije sám, už se nikdo nedívá jako na podivína. Naopak lidí, kteří si užívají single života, je pořád víc. Má to ale i stinné stránky. O plus i minus tohoto životního stylu si s posluchači povídaly moderátorky Dámského klubu na Frekvenci 1.

Článek

„Žiju sama, a je mi dobře. Okolí to nechápe, ale když chci, milence si domů vždycky přivedu. Chci žít single do konce života,“ napsala do rádia Viktorka, a sklidila velmi protichůdné reakce. Zatímco někdo její postoj chválil, u dalších posluchačů se setkala s nepochopením.

Přečtěte si jaké SMSky do rádia k tématu přišly:

  • Za chvíli to bude rok, co mě s dětmi opustil. Žijeme sami a je to strašné, hrozná prázdnota po člověku, který tu vyplňoval půlku domu. Nevím, jak někdo může říct, že je lepší žít sám!
  • Děvčata, je mi 37 a jsem maminkou dvou dětí a dva roky jsem single a nevadí mi to. Důvod? Třetí dítě vážně nehledám! Štěpánka
  • Je mi 27 a jsem single nedobrovolně, dlouho:(. Toužím po rodině, ale nemůžu najit „toho pravého". Volnost je fajn, ale prázdnota je horší. Snad brzy potkám svého manžela a otce našich dětí...

Reklama

Související témata:

Načítám