Hlavní obsah

Získejte zaměstnání snů!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte cit pro krásu a toužíte dělat lidi přitažlivějšími? Nemůžete najít práci nebo vás láká začít v novém oboru? Zavítejte do světa vizážistiky.

Článek

Škola make-upu Surface nabízí rekvalifikační kurzy v oblasti vizážistiky a vlasového stylingu. Tápete a hledáte, jaká práce by vás bavila, nebo jste nezaměstnaná a toužíte se prosadit v novém oboru? Začněte díky Surface kariéru vizážistky a vlasové stylistky.

Pokud marně hledáte práci, vyzkoušejte štěstí v novém oboru a absolvujte rekvalifikační Beauty Make-up Kurz nebo Master Make-up Kurz ve škole líčení Surface. Od ledna 2012 si můžete sama vybrat zařízení, ve kterém chcete rekvalifikaci absolvovat. Na úřadu práce si můžete zažádat až o 50 000 Kč, které budete v průběhu 3 let čerpat na úhradu rekvalifikačních kurzů. Protože Surface je akreditovaným zařízením poskytujícím rekvalifikační kurzy v oboru Vizážistika a barvové poradenství, není nic snazšího, než se do kurzu přihlásit a po jeho úspěšném absolvování vám úřad práce rekvalifikační kurz uhradí.

Make-up je umění!

Letem vizážistickým světem

Master Make-up Kurz je nejdelším a nejobsáhlejším rekvalifikačním kurzem vizážistiky v České republice. V průběhu dvaceti dnů proniknete do tajů profesionálního make-upu i vlasového stylingu. Naučíte se všechna kouzla s líčidly, seznámíte se s novými trendy i s historií líčení od dob Kleopatry po filmový Hollywood. Abyste měla po skončení kurzu co nejširší pole působnosti, lektoři vás zasvětí také do svatebního líčení, líčení pro přehlídková mola i pro televizi. K práci vizážisty patří umění vytvořit dokonalý účes, proto se v Master Make-up Kurzu naučíte vše o úpravě vlasů. V průběhu kurzu jsou vaše díla fotografována, abyste na vlastní oči viděla, jak jste se průběžně zdokonalovala. Po skončení kurzu obdržíte fotografie do svého portfolia, kterým se budete moci prezentovat.

Abyste byla do pracovního procesu vypuštěna plně vyzbrojena, dostanete v Surface také profesionální vizážistické vybavení v hodnotě 18 000 Kč, které obsahuje všechny nezbytné propriety profesionálního vizážisty.

Jedna z profesionálních učeben SURFACE

Pokud vám dvacet dní připadá jako dlouhá doba, je tu pro vás Beauty Make-up Rekvalifikační Kurz. V něm vás během deseti dnů lektoři ze školy líčení Surface zasvětí do tajů profesionálního make-upu, vlasového stylingu i svatebního líčení. Ukážou vám, jaký je rozdíl mezi běžnými a profesionálními líčidly, naučí vás stínovat obličej i kamuflovat nedokonalosti pleti. Proniknete také do umění úpravy vlasů a po absolvování kurzu budete připravená vytvořit každé ženě perfektní vizáž. „Kurzy jsou určené nejen pro ty, kteří se chtějí vizážistice naplno věnovat, ale pro každého, kdo chce proniknout do tajů profesionálního make-upu,“ vysvětluje Barbora Nevická, hlavní vizážistka školy Surface.

Stejně jako v běžné škole, i ve škole líčení je kurz završen složením závěrečné zkoušky. Pokud v ní uspějete, získáte Certifikát akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy v oboru Vizážistika a barvové poradenství, díky kterému se můžete směle vydat na dráhu profesionální vizážistky. Více informací naleznete na www.surfacemakeup.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám