Hlavní obsah

Jak svést nej chlapa? Muži to vědí!

Foto: Thinkstock

Víte, co na muže platí?Foto: Thinkstock

Reklama

Jak sbalit muže snů? To byla má otázka, kterou jsem položila třem zkušeným mužům odlišného věku. Vždyť kdo jiný by nám měl poradit, než ti, kteří už nějaký ten zářez na pažbě mají. Zjistěte i vy, co na chlapy zabírá, čeho se vyvarovat a jaké ženy mají u nich úspěch.

Článek

Témat našich rozhovorů bylo několik. Prvním z nich byl vzhled, druhým ideální místo, kde pana Vyvoleného potkat, třetím taktika, kterou použít, a čtvrtým, čím muže ohromit. Pojďme ale pěkně popořádku. Jak bychom měly podle těchto protřelých mazáků vypadat?

Tomáš Hora, 20 let, student

Žena musí být upravená. Musí se mi líbit, jinak si jí ani nevšimnu. Chci se prostě ukazovat s někým, kdo mi bude dělat dobré renomé, a nechci mít pocit, že se za svou partnerku musím stydět. Nejde ani tak o štíhlost nebo množství make-upu. Někdo si zkrátka ke kráse musí dopomoci víc, někdo míň.

Aleš Horníček, 34 let, podnikatel

Neznám ženskou, která by se na první rande nebo když se chce líbit, neupravila, alespoň dle svých možností. Nicméně problém vidím spíš později ve společném soužití. Ženám bych doporučoval, aby se po nějaké době koukly do zrcadla a otevřeně si řekly, zda se na ně kouká stejná osoba, jako na začátku.

Robert Novák, 41 let, překladatel

Dle mě není chlapa, který by se neohlídnul za pěknou sexy ženskou s dokonalým tělem a tváří. Já se považuji za obyčejného muže, který si dá rande s ženou, co se umí smát, umí si povídat o všem možném, zkrátka víc než vzhled pro mě hraje roli přirozená inteligence. Když se snoubí i s příjemným zevnějškem, je to taková třešnička na dortu. Jezdím často i na vandry, takže jsem zvyklý koukat na opravdu přirozené Amazonky!

Jaké je ideální místo, kde sbalit super chlapa?

Tomáš: No já se docela rád seznamuju na internetu. I když je to virtuální místo, dá se tu potkat poměrně dost žen, které stojí za minimálně jednu schůzku. Než se ale dobrovolně na rande vydám, pěkně si ji proklepnu, mám na to své finty, které když dovolíte, neprozradím. Nicméně na netu můžete potkat nejen zoufalce hledajícího sex, ale i podnikatele, který dosud neměl štěstí potkat tu pravou.

Aleš:Prakticky kdekoli. Není místo, kde byste nenarazily na supermuže. Muži nejsou tak komplikovaní, jako ženy. Snadno vystopujete jejich chování a při troše snahy zjistíte základní předpoklady a nedostatky, na to bych se zaměřil. Třeba chlap, co je vyfiknutej do oblečení, které je zrovna trendy, asi není to pravé. Takovej chlap, co tráví čas nákupní horečkou v různých obchodech, není normální! Ať zavítáte kamkoli, vsaďte spíš na osobní kouzlo.

Robert: Toho pravého zpravidla potkáte tam, kde byste to nejméně čekaly. Proto se vyplatí být ve střehu a připravené vždy! Ale protože krása se okouká a zbude intelekt, měly byste spíš víc číst a vzdělávat se i v mužských oborech, tehdy myslím, že máte šanci ho zaujmout, ať už jste na svatbě, na kulečníku s kamarádkou nebo na procházce s dítětem.

Foto: Thinkstock

Láska kvete v každém věkuFoto: Thinkstock

Svádět nebo být sváděna? Máme si troufnout říct mu pravdu do očí?

Tomáš:Chlapi jsou lovci, ale stejně musí mít jistotu, že o ně je zájem už dopředu, protože nesnáší odmítnutí. Takže já bych to neříkal. Na mě udělá dojem, když se se mnou holka seznámí, nějakou dobu se oťukáváme, a pak už to vyplyne samo.

Aleš:Já se klidně ženou nechám sbalit! Myslím, že to, že chlapi balí ženy, je už dávno překonaný mýtus. Docela mám rád, když mě žena šokuje. Nezaručuji ovšem svou pozitivní reakci. Je to prostě vabank. Když se mi líbí, tak do toho jdu!

Robert:Myslím, že když tohle žena muži řekne na rovinu, ve většině případů se setká se zápornou reakcí. Já bych sázel spíš na rafinovanost a nenápadné nahození udičky. Pak se uvidí, zda se kořist chytne nebo ne. Myslím, že ženy jsou dost vynalézavé na to, aby to dobře sehrály. Jen té hry nesmí být až příliš. Pak už totiž přestává být jasné, co je realita a co fikce.

Co muže nejvíc dostane?

Tomáš: No, mě jednoznačně dostávají zkušené ženy. Nesmí být vulgární, ale mám rád, když vím, že nebudu muset partnerku nic učit a naopak se přiučím sám. Jinak je to klasika: Sukně, podvazky, sexy pohled.

Aleš: No jsme přeci jen „pouze" chlapi, takže ženské zbraně jako vykouklé stehýnko nebo letmý dotyk ruky v restauraci při večeři, to je to, co mívá u mě úspěch. Ale zabírá na mě i všeobecný přehled, mluvení na rovinu o všem a nějaké ty společné zájmy. Musím ale přiznat, že když se mi žena líbí, jde na začátku intelekt trochu stranou.

Robert:Šokujte mě! Ano, alespoň mně se tohle líbí. Když žena přijde s něčím originálním: vyjede si se mnou na ryby, což bych nečekal, vytáhne mě do hor, koupí lístky do kina, napíše mi telefonní číslo na stokorunu apod. a nenechá mě moc přemýšlet o tom, zda to chci nebo ne. Nesmí mi to ovšem zasáhnout významně do programu, tehdy bych odmítnul. Co se týče ženských zbraní, miluju, když si žena pohrává s prameny vlasů, to mě dostává do kolen a přivádí na lehkovážné myšlenky.

Svádění mužů je stejně rafinované jako třeba vymýšlení nových receptů. Nebojte se zapojit fantazii a vyzkoušejte i to, co by vás obyčejně ani ve snu nenapadlo. Máte nějaký zaručený tip? Pojďte nám ho napsat!

Reklama

Související témata:

Načítám