Hlavní obsah

Zlatý střih: krejčovské střihy na míru pro domácí šití

Foto: Zlatý střih ČR,SR s.r.o

Zlatý střih je znám již od roku 1935, prodává se v 35 zemích a vychází ve 22 jazycích Foto: Zlatý střih ČR,SR s.r.o

Věděli jste, že systém zhotovování krejčovských střihů, který využívaly již naše babičky, se používá dodnes? Jedná se o Zlatý střih. Je to systém zhotovování krejčovských střihů, ke kterému potřebujete jen obvod hrudníku a boků.

Článek

V poslední době, hlavně v lockdownu, se začalo šít opět pomalu v každé domácnosti. Oprášily se šicí stroje a nezůstalo jen u šití roušek, ale mnohé ženy začaly šít i na sebe a na celou rodinu. Ovšem ne každá švadlenka zná Zlatý střih, proto vám ho rádi představíme.

Zlatý střih je znám již od roku 1935, prodává se v 35 zemích a vychází ve 22 jazycích. Na trh v České a Slovenské republice jej dodává firma Zlatý střih, která příští rok oslaví 30. výročí. Jedná se o soubor 280 kompletních modelů se střihy na trika, blůzy, kalhoty, kostýmy, šaty, večerní toalety, saka a kabáty.

Foto: Zlatý střih ČR,SR s.r.o

Prověřený systém střihů je na trhu již od roku 1935Foto: Zlatý střih ČR,SR s.r.o

Střihy lze různě kombinovat mezi sebou

Můžete vyměnit límce, rukávy spodní a horní díl, tím dosáhnete ještě většího množství střihů. Nejjednodušší zhotovování střihů vám umožní šít jak na sebe, tak na celou rodinu. Ušetříte tak nejenom finance, ale také drahocenný čas, který můžete využít k vypracování modelu.

Pomocí měrné stupnice si vytvoříte střih za několik minut přímo na míru. Můžete mít nahoře velikost 54 a dole 48, podle Zlatého střihu zhotovíte střih bez problémů, lehce a přesně.

V široké paletě střihů naleznete také dětské střihy a pánskou i plnoštíhlou módu. Podle Zlatého střihu lze zhotovovat střihy od 50 do 170 cm obvodu hrudníku a boků.

Foto: Zlatý střih ČR,SR s.r.o

V široké paletě střihů naleznete i dětské a pánské střihy a módu pro plnoštíhléFoto: Zlatý střih ČR,SR s.r.o

Zlatý střih výhodně

Momentálně je k dispozici soubor Zlatý střih 280 s křivítky  v akci jak se všemi pomůckami, tak i křivítky a jeden střih vychází na pouhých 10 Kč. Každého čtvrtroku vychází doplňkový katalog, který skýtá dobrou možnost držet krok s módou.

Reklama

Načítám