Hlavní obsah

Žlutá a hnědá aneb Barevná dvojka, na kterou nedáte dopustit

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Reklama

Existuje mnoho barevných kombinací, které řada žen ráda a s chutí obléká. Důvod je prostý. Nosí je hollywoodské celebrity, návrháři je prosazují ve svých kolekcích a k vidění jsou i na stránkách módních magazínů. Žlutohnědé duo se ale mezi trendy příliš často neobjevuje. Proč mu dát šanci?

Článek

Velbloudí odstíny tvoří s tónem slunečních paprsků harmonickou dvojku. Nenechte se ochudit o nápadité komplety, kde bude hrát hlavní roli. Pokud si tento pár nedokážete představit pohromadě, inspirujte se naším výběrem. Stylové letní outfity užijete do práce, na dovolené i během procházky po městě.

Madeira je opět v kurzu 

V nadcházející sezoně se znovu hlásí o slovo dírkovaná výšivka. A nenajdete ji pouze na tradičních černobílých šatech či halenkách. Skvěle vypadá i na žlutém topu s volánky, který doplňte o boty s originálním perforováním. Výrazné kousky pak dokonale vyváží sukně do pasu ve velbloudí barvě.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. halenka Next, 500 Kč; 2. kabelka Vivantis, 899 Kč; 3. sukně Naf Naf (prodává Zalando), 1320 Kč; 4. sandálky Sergio Bardi (prodává Eobuv), 1619 Kč; 5. sluneční brýle Meller (prodává Lentiamo), 1199 Kč Foto: Archiv firem

Denim tak trochu jinak 

Nemáte náladu na klasické modré džíny? Vyberte si model v kanárkově žluté. Ladit budou k hnědé bundě a teniskám se slaměnou podrážkou. Jako vršek zvolte klidně jednoduchý top bez zbytečných okázalostí v podobě potisků či extravagantních střihů. Na závěr už stačí jen přidat dlouhý náhrdelník.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. bunda Pull & Bear, 799 Kč; 2. tenisky Tommy Hilfiger, 2190 Kč; 3. džíny Camel Active (prodává Vermont), 1249 Kč; 4. tričko Lindex, 449 Kč; 5. náhrdelník Reserved, 159 KčFoto: Archiv firem

Florálním motivům žlutá sluší

Na vzory ale zanevřít nemusíte. Ostatně symbolem jarní a letní sezony jsou květinové šaty. Obujte k nim moderní nazouváky, slaměný klobouček a pokud komplet nebudete nosit v třiceti stupních Celsia, nezapomeňte ani na elegantní blejzr. Nevíte, kam schovat všechny nezbytnosti? Přece do banánové kabelky!

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. sako YAS (prodává About You), 1663 Kč; 2. pantofle Kazar, 1990 Kč; 3. šaty H&M, 749 Kč; 4. kabelka Jenny Fairy (prodává CCC), 699 Kč; 5. klobouk Esprit, 749 Kč Foto: Archiv firem

Buďte připravené na horké léto

Ať už vyrážíte na dovolenou do teplých krajů nebo zatím jen netrpělivě vyhlížíte slunečné počasí v České republice, jednoho dne se kraťasy budou hodit. V lněných bermudách si užijete celé léto v maximálním pohodlí. Nádech ženskosti jim dodejte pomocí topu s romantickými volánky.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. halenka Next, 1805 Kč; 2. boty Toms (prodává Urbanlux), 1699 Kč; 3. bermudy Mango, 899 Kč; 4. kabelka Guess (prodává Urban Store), 2519 Kč; 5. náušnice Alyolé (prodává Ornamenti), 1170 KčFoto: Archiv firem

Reklama

Související témata:

Načítám