Hlavní obsah

Jak oslavit Den Slunce? Přece v zářivém outfitu!

Foto: Victoria Chudinova, Shutterstock.com

Foto: Victoria Chudinova, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příležitost k oslavě se vždycky najde a jedna taková na vás čeká i dnes. Právě na třetího května totiž připadá Den Slunce. Ptáte se, čím mu vzdát hold? Přece novým outfitem v zářivých barvách!

Článek

Odstíny slunečních paprsků se probojovaly z přehlídkových mol až do klasické konfekce. Žluté a oranžové kousky možná neosloví ženy, které touží zapadnout v davu, ale pokud je odlišnost vaším krédem, směle se do nich oblečte.

Šaty na ramínka 

Jestliže vás trápí pravá nefalšovaná jarní únava, sáhněte po žluté barvě. Dodá vám energii i dobrou náladu. Šaty připomínající pampeliškové pole slaďte k bundě z tmavého denimu a nezapomeňte ani na roztomilou čelenku s mašlí. Pokud je vaše pokožka po zimě vybledlá, vyzkoušejte samoopalovací krém, který jí dodá bronzový nádech. Pak nebude záležet ani tom, zdali jste blondýnka, nebo brunetka. V tomto modelu budete vypadat zkrátka skvěle!

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. džínová bunda Levi's, 2799 Kč; 2. sandále Jenny Fairy (prodává CCC), 399 Kč; 3. šaty Green Butik, 2590 Kč; 4. čelenka do vlasů Claire's, 119 Kč; 5. sluneční brýle House, 199 Kč Foto: Archiv firem

Paperbag šortky 

Na oranžovou barvu se v dámském šatníku často zapomíná. Přitom má stejně jako žlutá pozitivní účinky na lidskou mysl. Působí uklidňujícím dojmem, přináší radost a je ideálním pomocníkem v boji proti stresu. Tmavovláskám padne sice lépe, ale ani ženy, které se nepyšní havraní hřívou, se jí nemusí vyhýbat. Stačí si ji držet jen dál od obličeje. Jakmile rtuť na teploměru vyleze dostatečně vysoko, vsaďte na oranžové šortky a bílé tričko.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. tričko Shein, 181 Kč; 2. boty Toms (prodává Urbanlux), 1699 Kč; 3. šortky Vila (prodává About You), 709 Kč; 4. kabelka Woodies, 799 Kč; 5. náušnice PD Paola (prodává Fashion Planet), 1449 KčFoto: Archiv firem

Nejstylovější sukně

Plisované sukně jsou v kurzu již několikátou sezonu za sebou, a tak je můžete v kolekcích najít opravdu ve všech odstínech. V jasně žlutém provedení vypadají obzvlášť půvabně a pokud je navíc zkombinujete s kousky v přírodních tónech, zabodujete nejen u módní policie. Nepřipadá vám celek dostatečně extravagantní? Ozvláštněte jej neotřelým doplňkem v podobě peříčkových bot.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. tričko H&M, 149 Kč; 2. boty Baldowski (prodává Eobuv), 3999 Kč; 3. sukně Styland (prodává Farfetch), 6302 Kč; 4. kabelka Kazar, 3790 Kč; 5. sako Zara, 1999 Kč Foto: Archiv firem

S kalhotami 

Na pohodlnou módu je snadné si navyknout. Patříte-li mezi ženy, které by nejraději trávily celé dny v teplákách nebo legínách, nenuťte se do těsných nohavic, ani když opouštíte práh domu. Široké kalhoty jsou in a budete se v nich cítit jako v bavlnce. Místo podpatků obujte prošívané pantofle a vyrazte na trhy či procházku po městě.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. top Only (prodává Zalando), 480 Kč; 2. pantofle Reserved, 299 Kč; 3. kalhoty Bershka, 599 Kč; 4. pouzdro na smartphone Stradivarius, 399 Kč; 5. prsten Swarovski, 2490 Kč Foto: Archiv firem

Milujete originální outfity? Inspirujte se módou podle nejoblíbenějších dovolenkových destinací!

Reklama

Související témata:

Načítám