Hlavní obsah

Zpověď potvor. Co dělají mrchy, když vám chtějí odloudit partnera?

Foto: shutterstock

Také si lámete hlavu, jak se té mrše podařilo odloudit vám partnera? Pátrali jsme po odpovědiFoto: shutterstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mrchy alias zlatokopky či potvory jsou tvorové, kteří loví muže za účelem zabezpečení svých potřeb. Jejich výskyt? Hojný. A triky, které používají, jsou rafinované a účinné. Chcete znát jejich tajemství?

Článek

Předstírat, zblbnout, ulovit zadaného muže. Jsou snad tohle základní taktiky potvor? Čtyři ženy se svěřily s tím, co dělají, když vám chtějí odloudit partnera!

Hra na kámošku

„Musíte se vetřít do přízně toho, o koho vám jde, a předstírat nehynoucí úctu, čisté úmysly, a hlavně přátelství až za hrob,“ usmívá se žena s přezdívkou Alba, která takhle přebrala manžela své kamarádce (!).

„Stejně jim to neklapalo. Kdybych to neudělala já, smlsnul by si někdo jiný. Já jen manžílka na oko vyslechla, pochopila a podpořila, když měl problémy v práci. Pak jsme se spolu vyspali,“ krčí rameny s tím, že dotyčného odkopla asi po dvou měsících.

„Nebavil mě. A toho rozbitého kamarádství nelituji. Bude jiné,“ myslí si a znovu zdůrazňuje svůj záměr. „Musíte být za tu, která mužům rozumí,“ dodává.

Foto: shutterstock

Stačí trocha toho pocitu uznání a letmé dotekyFoto: shutterstock

Selhání v opilosti

„Jak připravíte muže o ostražitost? Opijete ho, vyjedete po něm, a když druhý den zpytuje svoje svědomí, zahrajete oběť. Přece nemůžete za to, že si milý zlatý trochu přihnul a začal se chovat hloupě,“ prozrazuje svůj recept mrcha s nickem Devil. Tenhle trik prý používá léta.

„Stačí pár panáků, a hned je všechno jiné, pro vás přístupnější. Do toho se párkrát usmějete a ve finále jste za tu šelmu, která zbloudilou ovečku užene na nečisté svědomí. Sice krátkodobě, ale funguje to,“ svěřuje se Devil.

Dráždění smyslů

„Zadaný muž má vždycky buď nějaké nesplněné touhy, nebo se nudí. To si pamatujte,“ apeluje jistá Patty. „Já osobně při vhodné příležitosti začnu mluvit o tom, co bych si přála v milostném i partnerském životě. Vyjmenuji i praktiky, ke kterým mám blízko. Čím konkrétnější výrazy, tím lépe,“ usmívá se Patty, která řečnění doplňuje o letmé doteky na bezpečných místech. (Podle odborníků na neverbální vyjadřování to jsou například záda, ramena či zápěstí.)

„Když tuhle hru zahrajete dvakrát, třikrát a nebudete tlačit na pilu, chytí se 90 procent zadaných mužů. Ten zbytek je stále přesvědčený o tom, že by úlet znamenal problém. Ale i ti si to časem rozmyslí. Vždyť příležitost dělá zloděje,“ vysvětluje Patty, jejíž teorii potvrzuje i německý odborník na chování mužů Hauke Brost.

Ten říká, že úplně první otázka, kterou si muž (i šťastně zadaný) klade, je ta, zda je žena naproti němu sexuálně zajímavá a přístupná.

Foto: shutterstock

Mrchy ani nepředpokládají, že by jejich románky měly znamenat dlouhodobý vztah. Ulovit ty muže je pro ně tak trochu sportFoto: shutterstock

Pocit soutěživosti

„Pro muže je ženská atraktivita něčím, co mu zvyšuje hodnotu. Proto o sebe dostatečně pečuji a již svojí přítomností vyhlédnutému muži posiluji sebevědomí u jiných mužů, kteří na mě civí,“ říká Anabel s tím, že nejdřív se tváří mírně nedostupně.

„Pak, když dáte najevo, že vás ten Jarda nebo Tomáš může mít, rozzáří se jako na pouti. A už je zaháčkovaný. Stačí pár roztoužených esemesek. Je to skvělá hra,“ krčí rameny Anabel, která je jednou z těch, které potvrzují chování a pravidla potvor.

Ta jen tak mimochodem určila americká spisovatelka Sherry Argov, která napsala bestseller Proč si muži berou potvory. Takhle to ty holky dělají!

  • Potvora dokáže připravit muže o jeho ostražitost.
  • Působí dojmem, že vrhnout se mu do náruče a pověsit se mu na paži, je to poslední, co by ji v životě napadlo. (Aspoň ze začátku.)
  • Povzbuzuje ho, ale ne moc. Používá cílené pochvaly, čímž muž získává pocit, že nad ní má navrch.
  • Připomíná mu, jak je pro ni jeho názor důležitý, žádá ho o rady.
  • Používá tělesný kontakt jako koření.
  • Zachovává určitý odstup, aby muž nevěděl, co vlastně chce. (Udržuje ho ve stavu nejistého povědomí o svých vlastních záměrech.)

Tak co, už jste se s takovou mrchou dostali do křížku?

Reklama

Související témata:

Načítám