Hlavní obsah

Výjimečná láska: Těmhle slavným můžeme manželství závidět, trvá už roky!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Dnes jsou in všichni ti singles, mingles a jim podobní a na tradiční rodinu jako kdyby se zapomínalo. To ale neplatí o těchto osmi slavných párech. Tyhle celebrity se nenechaly strhnout prostředím, ve kterém se pohybují, a žijí spolu dlouhá léta.

Článek

Chtěli byste mít doma někoho, kdo je neustále na pracovních cestách, zvou ho na jeden večírek za druhým a permanentně kolem něj krouží nějaká kočka či kocour toužící přihřát se ve světle jeho slávy? Asi ne, že. Ano, trochu přeháníme, svět showbyznysu je víc než jen večírky, ale musí se nechat, že fluktuace nových partnerů je tu o něco vyšší než u běžných lidí. To však neplatí u všech. Následujících osm párů dokazuje, že proti opravdové lásce okolí nic nezmůže. Kdo patří mezi nejstabilnější páry Hollywoodu?

Pierce Brosnan a Keely Shaye Smith

Čas od času se objeví nějaký škarohlíd, který poukáže na to, proč je Pierce Brosnan (64) pořád ještě se svojí manželkou Keely Shaye Smith (54), když je taková korpulentní a on by mohl mít mladší a hubenější. To je tedy pěkný nesmysl! Jejich manželství krásně dokazuje, že vztah, který není povrchní, má šanci vydržet – vždyť tito dva jsou spolu přes dvacet let! A stále se k sobě mají jako čerstvě zamilovaný páreček. Randit začali v roce 1994 a o pět let později se vzali.

Foto: Profimedia.cz

Lidé se často nepochopitelně ptají, co Pierce Brosnan na své ženě vidí...Foto: Profimedia.cz

Sarah Jessica Parker a Matthew Broderick

Před dvěma lety se v médiích spekulovalo o tom, že se Sarah Jessica Parker (52) a Matthew Broderick (55) rozvádějí. Jako kdyby jim to snad zlí jazykové přáli! Oba dva ale tyto pomluvy vyvrátili a herečka letos v květnu sdílela na svém instagramovém profilu fotografii, kde se manželovi vyznává ze své lásky. Pár totiž oslavil 19. května dvacet let od svatby.

Foto: Profimedia.cz

Spekulace o rozvodu nakonec vyvrátili Foto: Profimedia.cz

Will Smith a Jada Pinkett Smith

Rok 1994 přál lásce očividně nejen u Brosnana a jeho ženy, ale i u herce a komika Willa Smithe (49). Ve stejném roce se totiž v televizní show The Fresh Prince of Bel-Air potkal s Jadou Pinkett (46) – měla hrát jeho přítelkyni. Během následujícího roku spolu začali randit a o dvě léta později se vzali. Oba mluví o tom, že mají netradiční otevřené manželství, ve kterém pro sebe dělají navzájem to nejlepší, aby mohlo fungovat. Pár si prošel i temnějšími chvilkami, nikdy to ale nevzdali.

Foto: Profimedia.cz

Seznámili se při natáčení sitcomuFoto: Profimedia.cz

Goldie Hawn a Kurt Russell

Od prvního rande spolu. Tak to tedy alespoň popisují Goldie Hawn (71) a Kurt Russell (66). Prý už na první schůzce mezi nimi zahořela vášeň a zůstali spolu přes noc. A od té doby se od sebe nehnuli – je tomu už více než třicet čtyři let. Kurt si Goldie velmi váží a na veřejnosti jí skládá jednu poklonu za druhou. Nic ale není tak ideální, jak se zdá. I když jsou spolu tak dlouho, nikdy se nevzali.

Foto: Profimedia.cz

I bez svatby jí dává lásku neustále okatě najevoFoto: Profimedia.cz

Meryl Streep a Don Gummer

Snad jedním z nejdéle trvajících vztahů v Hollywoodu je manželství herečky Meryl Streep (68) a sochaře Dona Gummera (70). Vzali se v roce 1978 po zhruba roční známosti. Od té doby provází Don svoji ženu na všechny společenské akce a ona, kdykoliv získá nějakou cenu (třeba Oscara za Železnou lady v roce 2011), nezapomene poděkovat právě jemu, aby všichni věděli, jak skvělého má muže. Před ním měla herečka dvouletou známost s hercem Johnem Cazalem, který ale zemřel na rakovinu.

Foto: Profimedia.cz

Manžel je první, komu herečka děkuje, když získá nějakou cenuFoto: Profimedia.cz

Hugh Jackman a Deborra-lee Furness

Ačkoliv jsou spolu dvacet jedna let a oba dva jsou ve svých zaměstnáních velmi časově vytíženi, nikdy od sebe nebyli déle než dva týdny. Tomu samozřejmě předchází dlouhé plánování, ale co by pro „nejlepší ženu svého života“, jak Hugh Jackman (48) svoji Deborru-lee Furness (61) nazývá, neudělal. Možná se to na první pohled nezdá, ale mezi manželi je věkový rozdíl třináct let, což v případě, kdy je starší žena, nebývá úplně časté. O to více jim lásku a pevné partnerství přejeme a fandíme jim!

Foto: Profimedia.cz

Hádali byste, že je manželka o třináct let starší?Foto: Profimedia.cz

David Beckham a Victoria Beckham

Letos by jejich manželství oslavilo plnoletost, brali se totiž v roce 1999. David (42) a Victoria (43) Beckhamovi patří zřejmě k mezi nejsledovanější a zároveň nejdiskutovanější páry na světě. Lidé je často kritizují za to, jak vystavují na odiv své děti, a slavným manželům vyčítají, že je jejich vztah k potomkům až moc vřelý. Spíše je to ale jen rodičovská láska, kterou přece nelze nikomu vyčítat.

Foto: Profimedia.cz

Těžko byste hledali sledovanější pár současnostiFoto: Profimedia.cz

Beyoncé a Jay-Z

Seznámili se, když bylo zpěvačce osmnáct, a od té doby se jejich životy navzájem proplétají, třebaže to tedy občas trochu drhne. Vztah Beyoncé (36) a Jaye-Z (47) byl totiž vždycky dost divoký, dokonce prošel i rozvodem. Zřejmě ale došli k závěru, že si jsou souzeni, protože se opět dali dohromady a v létě se jim narodila dvojčata!

Foto: Profimedia.cz

Tihle dva hudebníci mají manželství hodně divokéFoto: Profimedia.cz

A jak dlouho trvá vaše manželství?

Reklama