Hlavní obsah

Zrušení svatby? Na vině jsou tchyně a nevěry!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdekdo si myslí, že tohle se děje jen v hollywoodských filmech à la Nevěsta na útěku s Julií Roberts. Jenže ono se to děje i ve skutečnosti. Moderátorky Dámského klubu rádia Frekvence 1 ví víc!

Článek

Moderátorky řešily s posluchači na prahu podzimu téma „Zrušila jsem svatbu". A nevěst a ženichů na útěku našly v českých luzích a hájích až moc…

Samy moderátorky dopoledního magazínu rádia Frekvence 1 nikdy žádnou svatbu nezrušily. Z historek posluchačů a posluchaček proto byly velmi překvapené. „Má dcera měla mít svatbu s hochem ze Slovenska ze zámožné rodiny a měla se tam také stěhovat. Vše bylo zařízeno. Po odjezdu z návštěvy rodičů ženicha u nás dostala dcera SMS, že se svatba ruší, protože si není jistý. Myslím si, že to byla práce maminky, ale jsem ráda, že to tak dopadlo,“ napsala do Dámského klubu posluchačka Magda. Podobných příběhů, ve kterých figurovala jako viník tchyně, dorazilo do rádia více. V dalších zase mohla za zrušení svatby nevěra nebo dluhy.

Vybrané příběhy posluchačů rádia Frekvence 1

Anonym: „To jsem se takhle ráno probudila přímo na den svatby a poprvé po roce se jdu podívat do schránky, jestli náhodou něco nepřišlo. Tam hromada schovaných papírů. Exekuce, dlužíte, dostavte se k soudu… Šla jsem domů, mrskla jsem papíry bývalému do ksichtu a zamávala mu."

Dáša: „Dcera mojí známé zrušila svatbu 14 dní před ní. Už byla rozeslaná i oznámení. Ale zjistila, že jí zahýbá. Odstěhovala ho z bytu a za rok si ho vzala. Po dvou letech se rozvedli."

Katka:„Já zrušila svatbu měsíc před osudným dnem. A důvod? Můj současný manžel a úžasný sex s ním. Nepomohly ani slzy rodičů… A ještě jsem díky stresu shodila pár kilo."

Anna: „Svatbu nám zrušila tchyně měsíc předem. Prohlásila, že mi syna nedá! Tak si ho nechala a synáček souhlasil."

Katka: „Zvládli jsme nevěru, ztrátu miminka, ale když jsme oba stáli před oltářem, nedokázali jsme říct ano. Nejsme spolu, každý máme svůj život, ale oba víme, že to byla ta největší chyba, kterou jsme udělali."

Anonym: „Se svojí dívkou jsem chodil před vojnou 3 roky. Pak jí rádoby kamarádky nakukaly, že když není do 20 let pod čepcem, není ,in'. Po vojně jsem chodil dva roky s jinou. Měli jsme týden před svatbou, když jsem se dozvěděl, že moje první láska je volná. Tak jsem to zrušil a 9. září jsme spolu oslavili 30 let manželství."

Zuzana: „Svatbu zrušit jsem sílu neměla, ačkoli jsem se pár týdnů před ní bláznivě zamilovala do největšího holkaře z okolí. Nevěřila jsem, že náš vztah má budoucnost. Na svatbě mi stál za zády a já myslela, že bolestí umřu. Dnes je můj manžel on, máme dvě úžasně děti a svému exmanželovi, toho času nejlepšímu kamarádovi, jsem byla před dvěma týdny na svatbě."

Dámský klub vysílá rádio Frekvence 1 každé všední dopoledne mezi 10. a 12. hodinou.

Reklama

Související témata:
Zrušení

Načítám