Hlavní obsah

Zvyšte svůj sex-appeal! Zabodujete v práci i u mužů

Foto: thinkstock

Sex-appeal je souborem mnoha aspektůFoto: thinkstock

Reklama

Mít sex-appeal je něco jako výhra v loterii. Život s ním je jednodušší! Ale ne v každém člověku dřímá! Zjistěte, jestli pro něj máte předpoklady – a zvyšte svůj úspěch v práci i u mužů na maximum!

Článek

Vypadáte sexy, cítíte se sexy, snáze si vytváříte šance pro úspěch. O tom je sex-appeal. Že se jedná o schopnost přilákat všechny kolem vás? Možná. A chcete slyšet dobrou zprávu? Každý člověk může svoji sexuální přitažlivost zvýšit a „naučit se“, jak být v kurzu. Stačí dodržovat 10 níže uvedených bodů. Atraktivní budete dřív, než lusknete prsty! A svůj potenciál můžete využít již toto jaro, s příchodem prvních slunečních paprsků!

1. Naučte se dobře oblékat

Oblečení dotváří osobnost. Pokud si nemyslíte, že váš styl má šmrnc, inspirujte se módními magazíny (a na stránkách ProŽeny.cz – módní tipy na jaro najdete zde). Dobře vypadat je jedním ze základních kroků ke zvýšení atraktivity.

2. Získejte krásné tělo

„Co je ukryto pod povrchem, je důležité, ale musíte vypadat dobře, abyste probudili zájem a váš protějšek měl důvod zůstat a zjišťovat, co ve vás je,“ říká britská sexpertka Tracey Cox. Konečně důvod odpustit si ty hranolky, chcete-li mít ze svého těla dobrý pocit. Ale i ve fastfoodu se dá jíst „dietně".

Foto: thinkstock

Péče o tělo je nezbytnou součástí přitažlivostiFoto: thinkstock

3. Rozzařte svůj obličej

Jezte zdravě, spěte 8 hodin denně a používejte kvalitní kosmetiku. Na vaší pokožce a úsměvu to bude znát!

4. Vůně

Vyjádřete svůj styl a individualitu vhodným parfémem! „Zážitky a vzpomínky, které souvisí s nějakou vůní, jsou jedny z nejsilnějších, nejrychleji se nám vybavují a slábnou až jako poslední," tvrdí doktor Roland Bachler z univerzity v Curychu. Závan vůně ve vzduchu zkrátka patří mezi osobní podpisy!

5. Pozitivní postoj

Zatímco fyzické aspekty jsou velmi důležité, důvěra v sebe samu hraje velkou roli také, neboť díky ní pochopíte svoji pravou hodnotu. Snažte se najít něco pozitivního ve všem, co děláte. Působit na lidi nepříjemně nikam nevede!

6. Oční kontakt

„Vizuální kontakt mezi dvěma lidmi přesahující deset vteřin znamená jednu ze dvou možností: rvačku, nebo sex – či alespoň touhu po sexu,“ uvádí Tracey Cox. Tak na to myslete!

Foto: thinkstock

Oční kontakt vyvolává touhuFoto: thinkstock

7. Vyrovnanost

Nikdo nemá rád nervózní lidi. Bez ohledu na to, co děláte, chovejte se klidně. Okolí se s vámi bude cítit dobře a pohodlně, což bezesporu patří mezi aspekty dotvářející sex-appeal.

8. Držení těla

Naučte se být elegantní ve svých pohybech, kontrolujte své tělo a jeho držení, jen tak budete sexy. „Na zevnějšku se odráží vaše osobnost. Lidé, které život nešetřil, se stále hrbí. Každý, kdo prodělal dlouhodobé deprese, je ohnutý a má svěšená ramena i několik let po uzdravení,“ upozorňuje Tracey Cox. Tak nedopusťte, aby postoj vašeho těla mařil šance na seznámení nebo pracovní postup!

9. Ztište se!

Ženy na mužích milují hluboký hlas, ovšem ten jejich by neměl být pronikavý ani ostrý. Proto pšt, pokud randíte. Váš rozhovor by neměl být slyšet u vedlejšího stolu.

10. Děkujte

Šéf vás pochválí za vykonanou práci? Partner obdivuje nové šaty? Kamarádka se rozplývá nad vaší ofinou? Poděkujte a spolkněte další komentáře o tom, jaké vás to stálo úsilí, a že si komplimenty vlastně ani nezasloužíte. Pravá dáma vědomá svých kvalit vysloví prosté „díky“. Nic víc!

Ještě vám připadá, že získat sex-appel je nemožné?

Reklama

Související témata:

Načítám