Hlavní obsah
Toast (Racio)
Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
---|---|
Energie | 1 600 kJ |
Bílkoviny | 16,5 g |
Tuky | 5 g |
Sacharidy | 65 g |
Sůl | 1,6 g |
SAFA | 1,5 g |
Vláknina | 8 g |
Cukry | 11 g |
Jedná se o výrobek z pšeničné mouky, glukózového sirupu, droždí, rostlinného oleje a dalších přísad. Je především zdrojem sacharidů, neplnohodnotných bílkovin a malého množství tuku s vhodným složením. Obsah vlákniny je průměrný. Nevýhodou tohoto výrobku je vyšší glykemický index. Tento výrobek můžete v přiměřeném množství občas zařadit do jídelníčku, konzumujte ho však vždy v kombinaci s nějakým zdrojem bílkovin.
Náhrada potraviny
Vhodnější alternativou je knäckebrot, který obsahuje většinou vysoké množství vlákniny a má nižší glykemický index. Tento výrobek můžete nahradit také běžným celozrnným pečivem.
Náročnost Nízká
Načítám
Postranní panel
Reklama
Reklama