Hlavní obsah
Jeseter (syrový)
| Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
|---|---|
| Energie | 440 kJ |
| Bílkoviny | 16 g |
| Tuky | 4 g |
| Sacharidy | 0 g |
| Sůl | 0,14 g |
| SAFA | 1,12 g |
| Vláknina | 0 g |
| Cukry | 0 g |
Jedná se o rybu s pevným masem. Ryby je obecně vhodné zařazovat do jídelníčku, jsou zdrojem hodnotných lehce stravitelných bílkovin, zdraví prospěšných tuků, minerálních látek a vitaminů. Jeseter obsahuje poměrně málo tuku a je vhodné ho zařazovat do jídelníčku.
Náhrada potraviny
Občas můžete do jídelníčku zařadit i tučnější mořské ryby, které obsahují více zdraví prospěšných omega 3 mastných kyselin.
Náročnost Střední
Načítám
Postranní panel
Reklama
Reklama






