Hlavní obsah
Sardinky ve vlastní šťávě
| Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
|---|---|
| Energie | 720 kJ |
| Bílkoviny | 21 g |
| Tuky | 9 g |
| Sacharidy | 0 g |
| Sůl | 1 g |
| SAFA | 1,26 g |
| Vláknina | 0 g |
| Cukry | 0 g |
Ryby a rybí výrobky je obecně vhodné zařazovat do jídelníčku, jsou zdrojem hodnotných lehce stravitelných bílkovin, zdraví prospěšných tuků, minerálních látek a vitaminů. Mořské ryby jsou významným zdrojem jodu a omega 3 mastných kyselin, které působí příznivě na kardiovaskulární systém. Sardinky obsahují poměrně velké množství tuku, jedná se však o tuk s příznivým složením, výhodou tohoto výrobku je, že do něj není přidán žádný další tuk. Tento výrobek proto můžete občas zařazovat v přiměřeném množství do jídelníčku.
Náhrada potraviny
Tento výrobek můžete občas zařazovat do jídelníčku, ještě lepší alternativou jsou vhodně upravené čerstvé ryby.
Náročnost Střední
Náročnost Nízká
Náročnost Nízká
Náročnost Střední
NačítámPostranní panel
Reklama
Reklama






