Hlavní obsah

Sleď marinovaný v octovém nálevu

Nutriční hodnoty na 100 g/ml
Energie390 kJ
Bílkoviny16 g
Tuky3 g
Sacharidy0 g
Sůl2 g
SAFA0,84 g
Vláknina0 g
Cukry0 g

Ryby je obecně vhodné zařazovat do jídelníčku, jsou zdrojem hodnotných lehce stravitelných bílkovin, zdraví prospěšných tuků, minerálních látek a vitaminů. Mořské ryby jsou významným zdrojem jodu a omega 3 mastných kyselin, které působí příznivě na kardiovaskulární systém. Sleď sám o sobě obsahuje poměrně velké množství tuku, jedná se však o tuk s příznivým složením mastných kyselin. V tomto výrobku není přidán žádný další tuk, můžete ho proto zařadit do jídelníčku.

Náhrada potraviny

Tento výrobek můžete zařazovat do jídelníčku, ještě lepší alternativou jsou vhodně upravené čerstvé ryby.