Hlavní obsah
Sójové párky jemné Lunter
| Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
|---|---|
| Energie | 757 kJ |
| Bílkoviny | 17,8 g |
| Tuky | 8,9 g |
| Sacharidy | 6,8 g |
| Sůl | 1,5 g |
| SAFA | 0,6 g |
| Vláknina | 2 g |
| Cukry | 0,6 g |
Jedná se o výrobek ze soji s vysokým obsahem bílkovin a poměrně nízkým obsahem tuku. Tento výrobek můžete občas zařazovat do jídelníčku. Sójové výrobky nemohou sloužit jako plnohodnotná náhrada masa, bílkoviny sóji nejsou plnohodnotné a nevýhodou je také horší využitelnost minerálních látek a nepřítomnost některých vitaminů (zejména B12 a D). Naopak výhodou těchto výrobků je nepřítomnost živočišného tuku a cholesterolu a přítomnost vlákniny a dalších prospěšných látek. Tyto výrobky tedy lze zařazovat do jídelníčku, je však vhodné je doplnit i živočišnými produkty.
Načítám
Postranní panel
Reklama
Reklama






