Hlavní obsah
Bonduelle Kukuřice mražená
| Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
|---|---|
| Energie | 359 kJ |
| Bílkoviny | 3,2 g |
| Tuky | 2,1 g |
| Sacharidy | 11,5 g |
| Sůl | 0,5 g |
| SAFA | 0,5 g |
| Vláknina | 3,8 g |
| Cukry | 5,2 g |
Mražená zelenina, pokud je šetrně zpracována z kvalitních surovin, si zachovává většinu pozitiv zeleniny čerstvé. Jedná se tedy o zdroj vlákniny, vitaminů a dalších pozitivně působících látek. Kukuřice má oproti většině ostatních druhů zeleniny vyšší obsah bílkovin a zejména sacharidů. Nevýhodou je také vyšší glykemický index. Mraženou kukuřici můžete občas zařadit do jídelníčku, má však vyšší energetickou hodnotu, nekonzumujte proto větší množství a započítejte ho do denního energetického příjmu.
Náhrada potraviny
Při redukci hmotnosti je vhodnější volit jiné druhy zeleniny, které mají nižší energetickou hodnotu.
Náročnost Střední
Načítám
Postranní panel
Reklama
Reklama





