Hlavní obsah

Jak muži předstírají vyvrcholení?

Foto: Thinkstock

I muži občas předstírajíFoto: Thinkstock

Reklama

To, že ženy předstírají vyvrcholení, není nic nového. Ovšem i muži v tomhle lžou! Prý stačí, aby použili prezervativ, zatnuli svaly a vzdechli, a každá druhá jim skočí na špek! Obelstí i vás?

Článek

„Mně osobně už se dvakrát stalo, že jsem nepoznala, když měl přítel vyvrcholení,“ popisuje čtenářka s přezdívkou Nikky. „V poloze na všech čtyřech najednou přestal přirážet a já se ještě hloupě zeptala, jestli se něco neděje. Koukal na mě a odpověděl, že už je přece hotový,“ svěřuje se otevřeně. „Proto si myslím, že není zase tolik těžké, aby muži orgasmus filmovali. Zvlášť když u toho budou vypadat tak přesvědčivě jako můj přítel,“ myslí si Nikky.

Kandidátů na herce roku je dost!

Podle jistého kanadského výzkumu prý až 20 % mužů předstírá orgasmus. „Toto vysoké číslo překvapilo i odborníky. Jak to v praxi dělají, to ani my sexuologové přesně nevíme,“ uvádí sexuolog Luděk Daneš, který však přiznává, že zahekat, zatřást se a napodobit stahy svalů pánve není zas až takový problém. Ovšem co s chybějícím semenem? „To je trochu záhadou. Naštěstí existuje dost žen, které nepoznají, že došlo k ejakulaci do pochvy. Myslím si, že většina simulujících mužů předstírá ejakulaci například do kapesníku a jeho obsah už partnerce samozřejmě neukážou,“ dumá sexuolog. Milenka nemá důvod nevěřit, proto její ošálení není tak nemožné. Napadá vás otázka, proč to muži, proboha, dělají?

Foto: Thinkstock

Důvodů k předstírání orgasmu si dokáže každý najít dostFoto: Thinkstock

Důvod mužského předstírání? Svědomí!

Motivy mají stejné jako ženy. Pánové tvorstva nejsou stroje, nemohou na sex pořád myslet a provozovat ho, kdykoliv se jim zachce (další mýty o jejich vyvrcholení najdete zde). Pokud užívají nějaké léky, abnormálně masturbují, mají potíže s erekcí, potýkají se s cukrovkou, jsou vyšťavení z práce, přihnuli si kdesi v baru a tělo jim vypovídá službu, nebo za sebou mají již jedno, dvě „čísla“, rozhodně netouží prostřílet se svojí bambitkou za stydké pysky. (A koneckonců, nechtějí se ani ztrapnit.)

V takovou chvíli chtějí klid, jenže vědí, že toho se jim nedostane, pokud odmítnou partnerku nastoupenou v podvazcích. Než aby jí dlouze vysvětlovali, jak pro ně zrovna dneska není sexy, a riskovali tak scénu, radši se podvolí – se snahou zkrátit si pohlavní styk co možná nejvíc. Výsledkem je přesvědčivý výkon hodný Oscara. Zatnutí svalů, ztuhnutí, vzdech a… „Jsem hotov.“

Jak vyzrát na milenku? Zde je návod!

Vypadá to opravdu jednoduše, jenže není. A proto si muži radí navzájem, co a jak dělat, aby se lež neprovalila. Na jednom ze zahraničních portálů určených pro muže vypadá manuál následovně.

  • Ujistěte se, že máte po ruce kondom. Předstírat bez něj je těžší, protože neobhájíte, že dotyčná v sobě nemá sperma.
  • Snažte se dělat věci tak, jako to děláte obyčejně – respektive když orgasmus máte.
  • Nepřehánějte to s hlasitým sténáním, šílenými výrazy obličeje a výraznou gestikulací. Musíte se maximálně přiblížit skutečnosti!
  • Pro sex si vyberte takovou polohu, ve které proti partnerce nebudete v tváři v tvář (například psí poloha). Každý má při orgasmu nějaký svůj výraz, a ten je sakra těžké napodobit, protože sám jste ho na sobě nikdy neviděl. Když na ženu budete zírat, pozná to.
  • Ve chvíli samotného vyvrcholení zrychlete dech a následně úlevně vzdychněte.
  • Co dál? Ihned sejměte kondom, rychle na něm udělejte uzlík, pokud to tak činíte normálně, a hoďte ho do koše, ideálně rovnou do popelnice. Kde není důkaz, není vina. Chybějící sperma uvnitř by bylo opravdu na diskusi o existenci předmětu doličného. (Pozn. redakce: Vítr z plachet milenci zaručeně vezmete prováděním orálního sexu. Při něm se pravda ukáže!)
  • Pokud je mazlení po sexu běžnou součástí vašich radovánek, dělejte to! V této situaci není čas na odchýlení se od běžné rutiny. Prostě svoje zvyky simulujte, jak jen to jde.

Krutá pravda

Uf. To je, co? Jestli si říkáte, že o tomhle je lepší nevědět, možná máte pravdu. Odhalit, že orgasmus neměl, pořádně zamrzí. (Sebe)lítost stranou, s takovou situací je třeba rázně skoncovat. Když zjistíte, že váš milovaný partner již nějaký čas vyvrcholení předstírá, seberte sebe i jeho a namiřte si to k psychologovi, sexuologovi či urologovi (jestli si oba myslíte, že jádro pudla vězí v poruchách erekce). Tím nejlepším lékem na simulování orgasmu je však mluvení neboli otevřená diskuse. Tím by se mělo začít v každém případě.

A co vy? Už jste někdy nachytaly partnera při této milostné lži?

Reklama

Související témata:

Načítám