Hlavní obsah

Nedokonalosti pleti? Kouzlete s korektorem!

Foto: Petr Makovička

Korektor dokáže divy. Přesvědčte se na videu!Foto: Petr Makovička

Reklama

Děláte pro svou pleť první poslední, a stejně na ní pořád nacházíte místa, která byste nejraději vyzmizíkovaly? Můžete! Korektory totiž umí zázraky na počkání! Podívejte se na „tříminutovku“ s vizážistkou Luckou, a dejte sbohem otravným kruhům pod očima, pupínkům i zarudlým místům.

Článek

Pleť bez jediné chybičky má bohužel málokterá žena. Patříte i vy k většině, která si musí čas od času vypomoci kosmetikou? Pak se vám bude následující lekce určitě hodit!

Tekuté, tuhé, v tělových odstínech nebo nazelenalé – stejně jako je spousta typů pleti a nedokonalostí, které chceme schovávat, je i velké množství přípravků, ze kterých se dá vybírat. Podívejte se na naše video, a ujasněte si, který potřebujete zrovna vy!

Nanášíte korektor prsty? Zkuste to raději štětečkem. Nejen že je to hygieničtější, ale s malým pomocníkem lépe zacílíte na konkrétní problém. Šikovné štětečky mají v parfumeriích Sephora nebo Douglas.

Foto: Archiv firem

Na foto (od shora): Mastertouch, Max Factor 249 Kč, Toleriane, La Roche-Posay 380 Kč, Affinitone, Maybelline 99 Kč, Eucerin 219 KčFoto: Archiv firem

Snažíte se trefit do stejného odstínu, jaký má vaše pleť? Na rozdíl od make-upu si raději pořiďte korektor, který je o odstín světlejší než tón vaší pokožky. Maskování je tak účinnější. Pozor, nesmí být ale světlý příliš, tím byste na problematické místo ještě více upozornily. Na kruhy pod očima (mimochodem víte, jak se jich zbavit? Přečtěte si to v článku Zbavte se kruhů pod očima!) nebo zarudlá místa jsou potom lepší korektory s barevným podtónem. O těch už ale díky vizážistce Lucce víte.

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Bobbi Brown 550 Kč, Be Connected, Miss Sporty 35 KčFoto: Archiv firem

Potřebujete další kosmetické tipy? Naučte se se skvělým Zdeňkem Fenclem ubrat líčením roky nebo s vizážistkou Evou vytvořte make-up, který vydrží 24 hodin.

Používáte korektor pravidelně, nebo byste se bez něj v klidu obešly? A který nedostatek vám dá zabrat nejvíce? Budeme se těšit na vše tipy!

Děkujeme za spolupráci vizážistce Lucii Janků

Reklama

Související témata:

Načítám