Hlavní obsah

10 důvodů, proč je život s chlapem při těle lepší než s hezounem

Foto: Thinkstock

Mít doma chlapa tak trošku při těle je vlastně životní výhraFoto: Thinkstock

Reklama

Většina žen vzdychá nad muži z plakátů, sní o štíhlých svalovcích s pekáčem buchet na břiše a s kladivy místo rukou. Jenže víte, kolik výhod má život s mužem tak trochu při těle?

Článek

Tak jako většina mužů alespoň občas zatouží po nějaké té modelce, i my ženy máme své idoly. Krasavce z reklam a filmů, kteří mají dokonale vypracované tělo bez jediného deka tuku navíc. Přitom ale život s mužem s pár kily navíc je výrazně lepší! Tohle je 10 důvodů, proč je chlap při těle vlastně životní výhra.

1. Čím víc je on při těle, tím vy jste štíhlejší

Ano, optický klam funguje i tady. Že nejste žádná modelka a taky by vám neuškodilo trochu zhubnout? Jestli máte doma pořádného chlapa s bříškem, nemusí vás to tolik trápit. Vedle něj přece vypadáte tááák štíhle :-).

2. Není líný uvařit

Pánové při těle většinou rádi jedí, a proto také nebývají líní postavit se k plotně a něco uvařit. Takže nejen, že vám ušetří práci, ale ještě vám pak naservírují opravdovou lahůdku. Protože když děláte něco s láskou, stojí to za to!

3. Nikdy nebudete vážit víc

S chlapem při těle vám nehrozí ta strašlivá potupa, když zjistíte, že vážíte víc než váš super štíhlý partner. A to ani v době Vánoc nebo třeba v těhotenství!

Foto: Thinkstock

Jídlo je skvělým pomocníkem při řešení partnerských neshodFoto: Thinkstock

4. Přibrala jste? No a!

Které ženě se nestane, že čas od času nějaké to kilo přibere? A ty nenápadné partnerovy poznámky pak nejsou vůbec příjemné, že? S mužem s pár kily navíc se toho vůbec nemusíte bát, je poslední, kdo by měl co říkat! No ne snad?!

5. Domácí půtky? Snadné řešení

Pohádali jste se? Řekla jste něco, co nebylo fér? Nebo ho prostě nějak naštvala? Uvařte něco dobrého, posaďte ho ke stolu, dejte mu pusu na tvář a vidličku do ruky, uvidíte, že zhruba se třetím soustem bude váš prohřešek zapomenut!

6. Ochutnáte delikatesy

Muži, kteří milují jídlo a až tak moc neřeší svou linii, rádi chodí do restaurací. A to ne do jen tak ledajakých! Rádi ochutnávají nové věci, zkoušejí nejrůznější lahůdky a delikatesy. A vy to všechno zažijete s ním! Zapomeňte na párek v rohlíku ze stánku, tenhle chlap má gastro úroveň!

Foto: Thinkstock

Na štíhlého muže s atletickou postavou si musíte dávat pozor, zájem o něj ze strany vaší konkurence bude značný. Kvality podsaditého pána s bříškem nemají ženy okolo vás čas odhalovat!Foto: Thinkstock

7. Není to egoistický narcis

Nesleduje se hodiny v zrcadle, nekontroluje každý svůj sval, nemá víc kosmetiky než vy, není přesvědčen o své dokonalosti. Naopak ví, že jeho kouzlo tkví v úplně něčem jiném než ve fyzické kráse! A to v tom, že je chytrý, milý, pozorný a milující!

8. Nemusíte odhánět houfy zlodějek mužů

Projít se s dokonalým krasavcem po ulici či s ním zajít do baru může být fajn. Minimálně zpočátku. Pak vás ale přestane bavit sledovat pohledy ostatních (chtivých) žen, hlídat ho pomalu i po cestě na záchod nebo nezamhouřit v noci oko, když si nedej bože někam vyrazí bez vás. U chlapa při těle můžete být v klidu. Po cestě na záchod žádná holka nestihne zjistit, jak je chytrý, milý, pozorný a milující.

9. Žádné páchnoucí tenisky

Svalovci ke svým svalům přišli v posilovně či při nejrůznějších sportech. Jejich součástí jsou tedy páchnoucí tenisky z fotbalu, propocené dresy a vážně jeté ponožky. Vážně máte chuť se tímhle probírat a prát to?

10. Ušetříte za noční košile

V čem se nejlíp spí? Ve velkém vytahaném tričku! A těch máte s mužem s menší nadváhou vážně dostatek!

Máte doma muže s pár kily navíc? Že je to super?!

Reklama

Načítám