Hlavní obsah

10 nejčastějších chyb, které ženy ve vztahu dělají. A muži od nich utíkají!

Foto: Profimedia

Pánové nesnášejí ženskou nevěru. A jaké další věci jsou podle nich na rozchod? Čtěte!Foto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Deset nejčastějších příčin ztroskotání vztahu – z mužského pohledu? Stačí se zeptat samotných aktérů. Jste připraveni na pravdu, která zacloumá i příštími generacemi?

Článek

Jak muži fungují? Musí vědět, že je potřebujete. Ale to není všechno. Často se stává, že je vlastními chybami doženete do kouta. (Pak chtějí být single víc než kdy jindy.) Ptáte se, co děláte špatně? Tohle nám řeklo deset mužů. Děláte ve vztahu taky tyhle chyby?

1. Nevěra

„Pokud něco takového sami nedovolíme, což se v některých výjimečných případech stává, ale i tak to má následky, je velmi pošetilé zahrávat si s důvěrou, city i majetnickými pudy muže. Být nevěrná rovná se vykopat si hrob,“ říká muž s přezdívkou Sting.

2. Ponižování před ostatními

„Vidím to dnes a denně. Ona mu pořád něco vyčítá, dělá z něj debila, zpochybňuje jeho názory, ale stejně chce, aby ji miloval. Fakt si myslíte, že takhle to funguje? Spadněte na zem,“ krčí rameny Marek.

3. Nedostatek sexu

„Čím víc s vámi chce žena spát, tím víc cítíte její lásku, kterou vám tímto způsobem dokazuje. Tomu se říká štěstí. Žádný sex rovná se špatný krok směrem vzad. Naštěstí je spousta těch, které to pochopily. No a ten zbytek si na to musí přijít sám,“ myslí si rozesmátý respondent, který uvedl jméno Evžen.

Foto: Profimedia

Pokud má být muž se ženou šťastný, potřebuje, aby jeho milostné návrhy neodmítala. Alespoň ne často!Foto: Profimedia

4. Přílišné chytračení

„Chtít vědět všechno lépe je klasickou nemocí mnoha žen. Prosím vás, bez ohledu na to, jestli máte titul vzadu, vepředu nebo na čele, nechávejte chlapa být chlapem. On totiž taky chce vyjadřovat svoje názory, které jsou, jen tak mimochodem, mnohokrát chytřejší a věcnější než ty vaše,“ apeluje Robert.

5. Okrádání o peníze

„Říká se, že láska je slepá. Někdy to tak i je, ale nejhorší chybou, kterou ženská může udělat, je okatě svého muže okrádat o prachy, a ještě se u toho usmívat. My víme, že chcete naše příjmy, ale musíte nám za to aspoň něco dát, jinak game over,“ šibalsky se usmívá Ruda.

6. Pohrdání

„Nejspolehlivější věc, jak u chlapa skončit, je nebrat jeho existenci v potaz. Jakmile si jeden druhého neváží, a ještě to veřejně i doma předhazuje, je to začátek konce. A je jedno, jestli jsou dva spolu týden nebo deset let. Prostě úcta. A když ta není, radši si sbalte kufry,“ myslí si Karlos.

Foto: Profimedia

Než mlčet, tak si povídat o jeho práci. Tak zní rada od mužů dámámFoto: Profimedia

7. Nedostatečná péče o sebe

„Všichni víme, že čas se na nic neptá, peníze na plastiky nejsou, porody dělají svoje. No a? Každý stárneme svým způsobem. Muži i ženy. Ale nedbat o sebe, aspoň co se týče základní hygieny nebo úpravy vzhledu, je u partnerek přímo šokující. Když chcete, abychom vás milovali, musíte nejdřív vy milovat samy sebe, dámy. Ale právě to s mastnými vlasy, sepranými kalhotkami a žlutými zuby půjde asi těžko. Fuj,“ oklepává se Marťas.

8. Lepení se

„A kdy přijdeš? A jak tam budeš dlouho? A můžu jít s tebou? Proč jsi mi ještě neodepsal na esemesku? Holka zlatá, protože jsi jako klíště. Vysaď, nebo se zblázním,“ směje se Libor.

9. Nezájem o mužovu práci

„Neškodí aspoň občas zeptat se, jak bylo v práci, co tam prožíváme, jak se máme. I když neodpovídáme, takový zájem nás těší. Jinak si připadáme jako domácí inventář,“ radí Kurt.

10. Propastné intelektuální zaostávání

„Krásná a hloupá holka to možná má v životě o dost jednodušší. Pochlubit se jí před kamarády se dá, ale to je asi tak všechno. Na věcné rozhovory ve dvou to není a nebude, pokud dotyčná v té hlavě nemá aspoň něco. Pak vztah skutečně může ztroskotat na něčem takovém, jako je pouhá zdravá inteligence,“ uvádí Miloš.

Tak, a teď se do nich můžete pustit… Mají pravdu?

Reklama

Související témata:

Načítám