Hlavní obsah

3 tipy, jak být bezstarostná a sexy po celé léto!

Foto: stock.adobe.com

Léto je tady. Neztrácejte zbytečně čas v koupelně. Existuje hned několik tipů, jak mít dlouho krásné nehty i hladkou pokožkuFoto: stock.adobe.com

Léto je tady a my si pro vás přichystali 3 užitečné tipy, jak zazářit na pláži i na festivalu!

Článek

Kabáty máte už dávno ve skříních, odhazujete lehké jarní bundy a užíváte si odhalené ruce i nohy. Ty jsou najednou mnohem víc vidět a zejména v letních měsících pod náporem slunce vaše pokožka i nehty vyžadují zvláštní péči. Pojďme si ji dopřát!

1. Nehty jako ze salonu

Nehty jsou v létě tématem číslo jedna. Nejenže dostávají skrze vnější vlivy dost zabrat, ale taky si je obyčejně mnohem častěji zdobíte. Laků na nehty je celá řada, ale návštěvě koupaliště nebo domácím pracím žádný dlouho neodolá. Vy tak musíte co tři dny absolvovat to samé – odlakovat, nalakovat a nechat dlouho schnout. To dokáže být únavné, ale naštěstí si již spousta z vás oblíbila vychytávku zvanou gel lakvypadá a nanáší se stejně jako klasický lak, jenže na rozdíl od něj vydrží na nehtech krásný až tři týdny!

Aplikaci zvládnete v pohodlí domova, takže není nutné utrácet hromady peněz za manikérku. Odměňte se a udělejte si takový malý salon u sebe doma se šikovnou sadou na gel lak a pozvěte na nehty třeba i kamarádky. Co je důležité – nemusíte se zatěžovat žádnou složitou modeláží, nehet stačí připravit, nanést gel lak, nechat vytvrdit v lampě a perfektní manikúra je vaše!

Nezapomeňte ani na péči o kůžičku kolem nehtů, nejlépe ji vyživí speciální olejíček, díky kterému budou nehty pevné a zdravé.

Tip: Jaké barvy frčí letos v létě? Kolekce gel laků Tropical Paradise v tom má jasno. Inspirujte se!

Foto: stock.adobe.com

Gel laky si získávají stále větší oblibu. Jejich aplikace je snadná, a přitom vydrží na nehtech krásné i tři týdnyFoto: stock.adobe.com

2. Pokožka jako samet

Jistě znáte to nekonečné martyrium se žiletkami, které po pár použitích skoro neholí nebo smutně zreziví na okraji vany. Na zákrok laserem se vy ani vaše peněženka necítíte, ale ocenila byste, kdybyste s chloupky nemusela válčit co čtyři dny? Možná právě vám bude vyhovovat oblíbená depilace voskem.

Pokud s touto metodou nemáte zkušenosti, začněte s depilací nohou. Že nevíte, co všechno je potřeba? Ví to praktická depilační sada, která kromě vosku a depilačních pásků ukrývá i zklidňující olejíček s arganovým olejem. Hladkou pokožku pak můžete mít až několik týdnů.

Foto: 123rf.com

Depilace voskem je bezpečnou metodou, která vám dopomůže k hladké pokožce i na několik týdnůFoto: 123rf.com

3. Nohy jako ze žurnálu

Na billboardech a plakátech propagujících obuv mají modelky tak krásná chodidla, že si nejedna z vás často povzdechne při pohledu na své unavené a popraskané paty. Zvlášť, když nastává doba sandálů a otevřených bot a nohy by měly vypadat úplně jinak. Místo flinty zahoďte do žita starosti a chodidla rozmazlete hydratační maskou nebo krémem na nohy s bambuckým máslem. Dbejte na pravidelnou hygienu, a pokud nosíte sportovní obuv, pečlivě vybírejte ponožky z kvalitního materiálu.

Léto může začít!

Foto: stock.adobe.com

Krásná letní obuv vás nezachrání, pokud nebudete mít i hezká, hladká chodidla. Hydratace a výživa kůže je základ úspěchuFoto: stock.adobe.com

Reklama

Načítám